Reparation og service af AV-udstyr

Suser det i højttaleren, støjer mikrofonen eller er projektoren gået i sort? Er uheldet ude, tilbyder vi hurtig og professionel hjælp. Vi udfører service på alt dit AV-udstyr uanset om det er gammelt eller nyt, købt hos os eller hos et andet firma.

Vores serviceteknikere kan hurtigt være hos dig og stille en diagnose. De vil rådgive dig om, hvad der bedst kan betale sig for at få løst problemet og kan efterfølgende udbedre fejlen. Hvis problemet ikke kan løses hurtigt på stedet, vil eventuelle reparationer blive udført på vores eget eller leverandørens værksted.

Alle vores teknikere har relevant teknisk uddannelse og mange års erfaring med service af professionelt AV-udstyr.

Har du brug for service af dit AV-udstyr?

Har du et akut problem med dit AV-udstyr eller ønsker at bestille en tekniker til at udføre et professionelt service af dine AV-faciliteter, så kontakt os på

Telefon 55774030

Telefon +45 55757129 (efter kl. 16)

Fordele med en serviceaftale

Du kan også vælge at tegne en serviceaftale. En serviceaftale tilpasset dine behov vil forlænge dit AV-udstyrs levetid samt give tryghed og fuldt udbytte af din investering. Serviceaftalen bliver skræddersyet til dig – og du kan tegne en aftale uanset om AV-udstyret er købt hos os eller et andet firma.

Læs mere om fordelene med en serviceaftale på dit AV-udstyr.

Vil du høre mere om service af dit AV-udstyr? Kontakt os her.

AV-HUSET A/S
Jernbuen 1
DK-4700 Næstved
CVR 13828687

"*" indikerer påkrævede felter