Fordele med en service aftale

Ønsker du vished om, at dit AV-udstyr fungerer optimalt og vil have lang holdbarhed, kan du vælge at tegne en serviceaftale.

Med en serviceaftale på dit AV-udstyr opnår du fuldt udbytte af din investering og ikke mindst tryghed efter købet. En serviceaftale kan tegnes på både nyt og eksisterende AV-udstyr købt hos os eller et andet firma og tilpasses naturligvis dine ønsker og behov.

Service er både at reparere, når skaden er sket, men også at forebygge nedbrud med løbende eftersyn. Det vil forlænge AV-udstyrets levetid, sikre et tydeligt overblik over dit udstyrs tilstand og i sidste ende give de laveste totalomkostninger.

Din tryghed med en serviceaftale

Skal vi gennemgå dine AV-faciliteter og sørge for, at de altid fungerer optimalt?

Serviceaftale på både nyt og gammelt AV-udstyr

AV-udstyr, der ofte bliver brugt eller flyttet rundt, skal have et til to årlige serviceeftersyn, hvor alt bliver målt igennem, justeret og renset. Det sikre, at udstyret er køreklart, når det skal bruges. Vores erfarne teknikere sørger for, at dit udstyr altid er i trygge hænder – uanset om det er en ældre projektor eller det nyeste digitale udstyr. Serviceteknikeren vil også i god tid fortælle, hvornår det er tid at udskifte f.eks. lamper og batterier.

Dermed er du sikret en AV-løsning, der fungerer optimalt hele tiden og ærgerlige nedbrud minimeres, der ofte sker lige før eller midt under det vigtige møde, hvor det er mest ubelejligt.

Kontakt os og hør mere om en serviceaftale til dit AV-udstyr. Skriv her eller ring til os på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

En serviceaftale kan bl.a. indeholde:

  • Et / to årlige serviceeftersyn
  • Support med garanteret responstid efter aftale ved pludselig opstået fejl
  • Gratis telefonsupport fra vores serviceafdeling
  • Fejlretning over internet via fjernopkobling
  • Gratis opdatering af software ved serviceeftersyn
  • Regelmæssig indregulering/kontrol af niveauer
  • 30% rabat (på normal lejepris) på låneudstyr i forbindelse med reparation

Vi sørger for at booke serviceeftersyn efter aftale med jer og melder tilbage til jer, hvis der er produkter, som er defekte eller nedslidte og som kræver en udskiftning eller reparation.

Vil du gerne høre mere om vores serviceaftaler?

Kontakt os for en snak om muligheder på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk.