Din professionelle AV-partner

Behovet for kommunikation og videndeling er enormt – og med moderne AV-teknologi kan vi skabe nye måder at kommunikere og undervise på. Som din foretrukne leverandør af AV-udstyr er vi med på denne rejse hvert skridt på vejen – fra den indledende rådgivning til udstyret er valgt, installeret og testet. Hos AV-Huset sætter vi stor ære i at levere topprofessionelle audiovisuelle løsninger, hvor funktionalitet og æstetik forenes. Vores sortiment spænder vidt – her finder du alt fra skærmløsninger, projektorer, lydanlæg, videokonferencesystemer til rumstyring og digital skiltning. Hos os er kvalitet og fleksibilitet en selvfølge. Lad os agere samarbejdspartner i dit næste AV-projekt!

Kontakt os i dag på telefon 55774030 eller e-mail info@av-huset.dk.

Det komplette udtryk: Lyd og billeder

Hos AV-Huset tilbyder vi en omfattende palet af AV-udstyr, der dækker alt inden for lyd og billeder. Vores AV-løsninger er vidtfavnende – og vi varetager alle typer af installationer. Vi tilbyder AV-udstyr, der passer perfekt til ethvert projekt – hvad end der er tale om en byrådssal, et mødelokale, et hotel, en museumsudstilling eller en kirke. Vi tilpasser vores løsninger efter dine behov. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Nedenfor kan du få et større indblik i, hvad vores ydelser omfatter:

Lyd – oplev krystalklar akustik

Når det kommer til lyd, tilbyder vi uovertrufne muligheder. For lyd er en afgørende del af totaloplevelsen. Vores lydudstyr indebærer både standard- og skræddersyede løsninger i høj kvalitet med højttalere, mixere, forstærkere, mikrofoner, teleslyngeanlæg osv. – AV-udstyr, der med andre ord forbedrer din høreoplevelse.

Billeder – se verden i høj opløsning

På billedsiden tilbyder vi et stort udvalg af størrelser og formater inden for professionelle skærmløsninger til møder, digital skiltning eller interaktiv kommunikation. AV-udstyr er løsninger som infoskærmen i receptionen, skærmvæggen med reklamer i shopping centeret, storskærmen til præsentationer i konferencesalen, den store udendørs LED-skærm til visning af fodboldkampe eller interaktive skærmløsninger og touchskærme med kreative funktioner til brug i møde- og klasselokaler. Afhængig af omgivelserne kan billedsiden også genereres med en projektor, der projekterer på et lærred eller væggen.

Skal vi hjælpe med din næste AV-løsning? Skriv til os her eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Din vision, vores ekspertise: Skræddersyede AV-løsninger

Vi forstår, at hver kunde er unik – og derfor tilbyder vi AV-løsninger, der er designet specifikt efter dine krav og ønsker. Hos AV-Huset tror vi på, at der ikke findes to ens projekter. Vores erfarne hold står således klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen – fra koncept til implementering. Vi er her for at gøre dine tanker og drømme til virkelighed. Ring til os i dag, del dine ønsker og lad os sammen skabe den bedst mulige løsning for dig! Vi vælger altid kvalitet og leverer samt installerer kun AV-udstyr, vi kan stå inde for – også i fremtiden. Det er din garanti for en professionel løsning hver gang.

Kvalitet gennem samarbejde: Vores partnere

Som din leverandør af audiovisuelle løsninger er vi kompromisløse, når det kommer til valg af samarbejdspartnere. Vi tror på, at succesfulde AV-projekter begynder med en tæt relation til de bedste producenter på markedet. Af denne årsag udvælger vi nøje vores leverandører og partnerskaber blandt verdens mest anerkendte producenter i AV-branchen. Hos os får du adgang til den mest avancerede teknologi inden for AV-udstyr.

Vores mål er at transformere din vision til virkelighed ved hjælp af professionelt AV-udstyr og ekspertise. Vi er stolte af at have en bred vifte af tilfredse kunder fra forskellige sektorer – og vi bestræber os på at blive din foretrukne AV-partner. Nedenunder finder du eksempler på AV-udstyr. Men vi har meget mere end det! Kontakt os og hør om alle mulighederne. Vi har helt sikkert også en av-løsning til dit projekt. Sammen kan vi skabe noget ekstraordinært.

Leasing af AV-udstyr: Også en mulighed

Vi tilbyder også leasing af vores AV-produkter, hvis det passer bedre ind i dine planer og økonomi. Her har du mulighed for at leje dit udstyr til meget fordelagtige vilkår. Kontakt os og hør om mulighederne, så laver vi et specifikt tilbud på en løsning, der passer til dine behov.

Telefon 55774030

E-mail info@av-huset.dk