LED storskærme: Ideelle i mellemstore og store mødelokaler

Professionelle LED skærme er ideelle i mellemstore og store mødelokaler, konferencesale, auditorier, klasselokaler, udstillingssale etc. En justerbar lysstyrke, skarpere farver og en mørkere sort sikre spektakulære og levende billeder hele tiden. Hvor lys ofte skaber store udfordringer for en almindelig projektor, er det her uden betydning, om der er lyst eller mørkt i lokalet.

Indendørs LED storskærme er et attraktivt alternativ til projektorer

LED skærme har i årevis været brugt udendørs. Forbedret teknologi med mindre pixels og faldende priser rykker nu også LED skærme indendørs som alternativ til projektorer og skærmvægge.

Vi kan bl.a. tilbyde indendørs LED storskærme fra 110” og op til 220”, der kan bruges i lokaler med plads op til 300 personer. Disse LED storskærme er fra Absen, der er en af markedslederne på LED.

LED skærm hos Harboe Bryggeri

Levetid på op til 100.000 timer

Derudover har LED skærmene en ultra-lang levetid på op til 100.000 timer sammenlignet med f.eks. laserprojektorer, der typisk kan tilbyde omkring 25.000 timers drift. Samtidig slipper I for støj fra blæseren i en projektor og for at danne skygger på lærredet, når I står og laver præsentationer.

LED skærmene fra Absen har mange installationsmuligheder som fx væghængt, hvor skærmen monteres direkte på væggen, eller hængende fra loft. Vi kan også lave en gulvmonteret skærm eller den kan installeres på en mobil stander.

Se produktspecifikationer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på LED storskærme. Skriv her eller giv os et ring på 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Udendørs LED skærme

Søger du udendørs LED skærme, så klarer vi også det. En udendørs LED skærm vil stå krystalklart selv ved dårlige lysforhold eller i direkte sollys og skærmen kan bygges op som byggesæt alt efter ønsker og størrelser. Kontakt os for en snak om de forskellige muligheder.

Bemærk, at du også kan leje storskærme.

Hør mere om LED storskærme

Vil du høre mere om fordelene ved en LED skærm i dit lokale?

Kontakt os på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk.

Er du forhandler? Så kontakt René Lovén på mobil 25427136 eller mail renel@av-huset.dk