Udlejning af AV-udstyr til konferencer, events etc.

Hos AV-Huset tilbyder vi udlejning af AV-udstyr til konferencer, messer, arrangementer, møder og lign. Vores skræddersyede løsninger sikrer, at din begivenhed bliver en succes med professionel teknik og support. Med vores brede udvalg af AV-udstyr, herunder forskellige skærmløsninger, lydsystemer, lys, højtalere og mikrofoner, kan vi imødekomme et hvert behov.

Et bredt udvalg af AV-udstyr til leje

Vores AV-udlejningsservice er skræddersyet til at imødekomme behovene for virksomheder, offentlige institutioner, museer, foreninger, private m.fl., derfor har vi et bredt udvalg af AV-udstyr til udlejning. Vores sortiment af AV-udstyr til udlejning rummer bl.a.:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på leje af AV-udstyr. Udfyld formularen eller ring på tlf. 5577 4030

"*" indikerer påkrævede felter

Se referencer og udlejningskatalog

Med over 30 års erfaring i AV-branchen har vi oparbejdet stor erfaring med udlejning af AV-udstyr, så du kan roligt overlade al teknikken til os. Se nogle af vores mange referencer på udvalgte udlejningsopgaver.

I vores udlejningskatalog kan du se et udvalg og priser på udlejning af forskelligt standard AV-udstyr. Vi kan selvfølgelig meget mere end det!

Kontakt os for en snak om muligheder på telefon 55774030.

Se Udlejningskatalog 2024.

Udlejning af højtalere til både store og små arrangementer  

Hos AV-Huset ved vi, at den rette lyd er altafgørende for en god oplevelse til både små og store arrangementer. Derfor tilbyder vi udlejning af professionelle højttalere, der sikrer, at alle deltagere kan høre klart, uanset arrangementets størrelse. Vores sortiment inkluderer alt fra små højttalere til mindre events, til kraftfulde store Line Array højtalere, som er designet til at fylde en hel sportshal med lyd eller et helt udendørs areal. Lad os hjælpe med at gøre dit næste arrangement til en lydmæssig succes.

Læs mere om leje af højtalere her.

Udlejning af storskærm og projektor

Hos AV-Huset ved vi, at visuelle præsentationer gør den store forskel. Derfor tilbyder vi også leje af storskærme og projektorer, der passer til ethvert behov. Vores storskærme sikrer, at dine præsentationer, videoer eller live streaming kan ses klart og tydeligt af alle deltagere, uanset størrelsen på lokalet eller arrangementet. F.eks. er en LED-skærm det optimale valg ved dårlige lysforhold eller i direkte sollys, mens en fladskærm er ideel i det lille mødelokale eller på en messestand.

Vores projektorer er alle af høj kvalitet og kan lejes med forskellig lysstyrke alt efter størrelsen på dit arrangement. Alle er designet til at levere skarpe billeder i både mørke og lysere lokaler.
Uanset om du planlægger en lille workshop, en stor konference, eller et udendørs arrangement, har vi det visuelle udstyr, der kan opfylde dine behov.

Læs mere om leje af storskærme eller udlejning af projektor.

Leje af live streaming udstyr

Udlejning af streaming udstyr

I en verden, hvor digital tilstedeværelse er lige så vigtig som den fysiske, forstår vi hos AV-Huset betydningen af streamingudstyrs indflydelse til afholdelse af møder, konferencer og lign. Derfor tilbyder vi leje af streamingudstyr, der gør det muligt at sende dit event live til et stort eller udvalgt publikum. Uanset om det er en konference, en generalforsamling eller et andet specielt arrangement, sikrer vores streamingudstyr, at dit event når ud til dem, der ikke er fysisk til stede.

Læs mere om udlejning af streaming udstyr her.

Udlejning af mikrofon

Hos AV-Huset tilbyder vi et bredt udvalg af mikrofoner til udlejning. Vores sortiment inkluderer alt fra headset mikrofoner, der er ideelle til præsentationer og foredrag, til håndholdte mikrofoner, der er perfekte til interaktive sessioner.

Vi tilbyder også bordmikrofoner til konferencer og møder, såvel som avancerede retningsbestemte mikrofoner til større begivenheder. Hver mikrofon i vores sortiment er nøje udvalgt for sin lydkvalitet, pålidelighed og brugervenlighed. Uanset om du skal bruge en enkelt mikrofon til en workshop eller flere mikrofoner til en stor konference, har vi lige netop den mikrofon til udlejning, som vil gøre lydoplevelsen til dit arrangement unik.

Læs mere om udlejning af mikrofoner her.

Når du vælger AV-Huset som samarbejdspartner

Når du vælger os til udlejning af AV-udstyr, står vi bag dig igennem hele processen. Når du kontakter os, rådgiver vi dig personligt i, hvilket udstyr der vil være bedst til jeres behov. Vi lytter til dine behov og ønsker og finder frem til det helt rigtige AV-udstyr til opgaven. Herefter laver vi en nøje plan for hele teknikken til dit arrangement.

AV-Huset råder over mange dygtige og erfarne teknikere, der gerne er med til opsætning, styring af teknikken under arrangementet og efterfølgende nedtagning, når du lejer AV-udstyr hos os. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker assistance eller hellere vil ordne det hele selv.

Kontakt AV-Huset ved udlejning af AV-udstyr

Hos AV-Huset står vi klar til at hjælpe og rådgive dig i valget af det rette AV-udstyr til dit kommende arrangement. VI har i mere end 30 år leveret totalløsninger indenfor AV-udstyr til kunder i både Danmark og udlandet. Med andre ord, så ved vi hvad vi taler om, når vi taler om AV-udstyr. Så hos os er dit arrangement i trygge hænder.

Få et uforpligtende tilbud på leje af AV-udstyr til dit arrangement.

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller send en e-mail til info@av-huset.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.