AV-løsninger i høj kvalitet

Vores verden består af professionelle og innovative AV-løsninger i høj kvalitet.

Vi brænder for faget og har fingeren på pulsen, så vi hele tiden kan tilbyde dig den nyeste teknologi på området. Uanset om du har behov for standardlyd og -billede til et mødelokale eller en skræddersyet specialløsning i historiske omgivelser, så finder vi den rette AV-løsning, der passer til netop dine behov.

Kontakt os:

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk

Vil du høre mere om vores AV-løsninger? Skriv til os her. Eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Udvider hele tiden grænserne for AV

Ovenover finder du forskellige AV-løsninger
– men vi kan meget mere end det!

Moderne AV-teknologi skaber hele tiden nye måder at kommunikere og undervise på. Kravene til AV-løsninger bliver stadig større og udviklingen går hurtigt. Har du behov for andet AV-udstyr eller ønsker en anderledes løsning til et særligt projekt, så tag endelig fat i os. Mulighederne inden for AV er mange og vi udvider hele tiden grænserne for dem

Fokus på æstetik og design

Med et stort internationalt produktprogram og over 30 års erfaring i AV-branchen garanterer vi et professionelt resultat. Desuden har vi særlig fokus på æstetik og design, så vi altid afleverer en flot løsning, hvor kabler er skjult og udstyr valgt i farver, der passer til omgivelserne osv.

Standard AV-løsninger

Har du behov for en traditionel AV-løsning med standardprodukter som f.eks. projektor, lærred og højttalere eller en skærmløsning til dit møde- eller undervisningslokale, sammensætter vi løsninger af høj kvalitet i samarbejde med en række af de største producenter af AV-udstyr.

Selvom der er tale om en standard AV-løsning, så tilpasser vi altid løsningen til den enkelte kunde.

Skræddersyede AV-løsninger

Har du særlige ønsker eller behov til din AV-løsning, så skræddersyr vi løsningen til dig. Udnyt teknologiens muligheder og AV-Husets erfaring med at tænke utraditionelt. Vi har ideerne, teknikken og medarbejderne til at skabe unikke AV-løsninger med et professionelt produktprogram i international topklasse.

I forhold til byrådssalens eller kirkerummets kulturhistoriske værdi kan det være afgørende, at teknikken falder helt naturligt ind i omgivelserne med minimal indgriben eller måske skal teknikken understøtte hotel lobbyens moderne udtryk i et elegant design, der visuelt matcher hotellets øvrige linje med farver, grafik etc. Uanset hvad, skræddersyr vi løsningen efter dine behov.

Hemmeligheden ligger ikke i selve teknikken, men i måden den udnyttes på.

Med dig hele vejen

Få inspiration og rådgivning til dit næste
AV-projekt