Berøringsfrie spritdispensere med op til 8.000 doseringer

Corona pandemien satte for alvor fokus på god håndhygiejne som et parameter i begrænsningen af smitterisiko. Vi tilbyder berøringsfrie spritdispensere med op til 8.000 doseringer pr. genopfyldning (10 liter) i stilfuldt design. Både mulighed for køb og leje.

Kontakt os for demo og priser på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Spritdispenserne findes både med og uden skærm/lyd, hvor sidstnævnte giver dig mulighed for at kommunikere et budskab, når kunden/gæsten alligevel står der. Så glem de små manuelle plastikflasker med håndsprit, der skal udskiftes hele tiden – her er løsninger, hvor I ikke behøver gå på kompromis. Løsningen skal passe til det image og den profil, som jeres virksomhed har i forvejen. Dispensere som vælter, løber tør, går i stykker eller ikke appellerer til brug er et no go!

Disse spritdispensere kræver minimum vedligeholdelse. Her følges funktionalitet, kvalitet og design ad.

Vi har følgende modeller, som alle er berøringsfrie: Se mere nedenunder.

 • SafeGuard spritdispenser standard (10 liter)
 • SafeGuard spritdispenser børnemodel i mindre størrelse (10 liter)
 • SafeGuard spritdispenser vægmodel (5 liter)
 • Spritdispenser med 21” skærm og stereolyd (5 liter)

SafeGuard spritdispensere i stilfuldt design

Den stilfulde SafeGuard spritdispenser fra rAVnD er udstyret med en stor spritbeholder til flydende sprit på hele 10 liter, som giver op til 8.000 doseringer (ved 1,2 ml – kan justeres) pr. genopfyldning. Den er berøringsfri via fotocelle og udstyret med drypbakke. En indikatorfunktion lyser rødt,  når det er tid til genopfyldning.

Spritdispenseren findes også som vægmodel og en børnemodel i mindre størrelse.

SE VIDEO MED SAFEGUARD SPRITDISPENSEREN.

Alt materiale er i høj kvalitet i et stilfuldt pulverlakeret stålkabinet, der er nemt at tørre af og vedligeholde. Leveres som standard i mørkegrå, sort eller hvid i en mat finish, men kan leveres i valgfri RAL farve ved bestilling af mindst 5 enheder ad gangen mod en mindre merpris.

 • Til indendørs brug.
 • 230 V strøm. Leveres som standard med 100 cm ledning.
 • Standard model: H x B x D: 123x26x27 cm
 • Børnemodel: H x B x D: 82x26x27 cm
 • Vægmodel: H x B x D: 66x26x25 cm
 • Vægt: 30 kg (standard) / 23 kg (børn) / 15 kg (væg). Alle uden sprit.
 • Spritmængde: 10 liter (standard- og børnemodel) / 5 liter (vægmodel).

Dispenseren kan leveres med jeres eget firmanavn/logo mod en mindre merpris. Logo, speciel RAL farve samt væg- og børnemodel er specialbestillinger.

Se flyer om den elegante spritdispenser med 10 liter beholder.

Spritdispenser med skærm og stereolyd

Spritdispenseren fra rAVnD med 21” skærm og stereolyd er en elegant løsning i høj kvalitet, der kan bruges alle steder, hvor mennesker mødes – hoteller, museer, virksomheder, shopping centre, skoler, restauranter, fitness centre, forlystelsesparker, lufthavne etc.

Dispenseren er udstyret med en stor spritbeholder på 5 liter, som giver ca. 3.000 doseringer (ved 1,7 ml – kan justeres) pr. genopfyldning. Så den løber ikke så hurtigt tør. Dispenseren er berøringsfri via fotocelle og udstyret med drypbakke. Kan anvendes med både flydende sprit og gel. En indikatorfunktion lyser rødt i god tid, inden beholderen skal fyldes op igen.

Spritdispenseren har en indbygget 21” skærm og stereolyd. Kan vise video og billeder samt gengive lyd direkte fra et USB stick, men kan også integreres med nogle infosystemer, så det digitale budskab kan distribueres ud til flere skærme samtidigt. Så skærmen giver mulighed for at kommunikere et budskab, når kunden/gæsten alligevel står der – I skifter nemt selv indholdet. Skærmen har en god lysstyrke og er udstyret med hærdet glas for god sikkerhed og er vandtæt foran.

Dispenseren kan leveres med jeres eget logo mod en merpris.

Alt materiale er i høj kvalitet i et stilfuldt metalkabinet, der er nemt at tørre af og vedligeholde. Leveres på fod, men kan også leveres til vægophæng. Løsningen kører på strøm. Senere på året lanceres en batteriversion, så dispenseren også kan bruges, hvor der ikke er adgang til strøm.

Se flyer om spritdispenseren med skærm og lyd.

Aftale om håndsprit til dispensere

Vi har indgået aftale med Nordkemi Danmark om levering af håndsprit til dispenserne til en favorabel pris. Spritten leveres i 5 liter dunke med 70% flydende sprit. Aftalen giver en yderst favorabel driftsøkonomi. Kontakt os for priser og yderligere info herom, hvis du er interesseret i dette.

Håndsprit er mere skånsomt end håndvask

Mange døjer i øjeblikket med eksem og tørre hænder pga hyppig håndvask. Men vidste du, at håndsprit faktisk er mere skånsom end håndvask med vand og sæbe? Og samtidig er håndsprit mere effektiv over for mikroorganismer. Hvis hænderne ikke er meget snavsede, kan man derfor med fordel bruge håndsprit. Håndsprit er baseret på alkohol og tilsat glycerol, der tilfører huden fedtstof i stedet for at affedte den. Og selvom man har en rift i huden og det svier, så tager huden ikke skade af det.

Køb eller leje

Du kan både leje eller købe de automatiske spritdispensere alt efter, hvad der passer dig bedst. De kan lejes for perioder af 1 – 5 år og du har fuld driftsgaranti inkluderet i prisen. Skulle der mod forventning opstå fejl, så kontakter du os bare og vi tager os af resten. Vil du hellere eje, så tilbyder vi salg både med og uden servicekontrakt.

Få en demo af de nye spritdispensere, så I bedre kan fornemme deres finish og smarte design, den nemme vedligeholdelse samt det eksklusive indtryk de efterlader hos brugerne i en verden, hvor god håndhygiejne er blevet et vigtigt parameter til at holde smitterisiko nede.

Kontakt os for demo og priser

Kontakt os på 55774030 eller mail info@av-huset.dk.