Nem betjening med rumstyring

Betjening af AV udstyr til mødelokaler, museumsudstillinger og lign. med mange forskellige brugere, kan ofte give udfordringer. Med et rumstyringssystem kan I styrer tekniske installationer i jeres AV-løsning nemt og enkelt via f.eks. et fastmonteret betjeningspanel eller et touch panel. Alt i rummet kan integreres i én samlet rumstyring. Løsninger kan også kombineres med betjening via f.eks. en iPad eller smartphone, hvilket også åbner for integration med andre systemer.

Kontakt os og hør mere om rumstyring. Skriv her eller ring til os på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Styr alle tekniske installationer med én knap

Hvert enkelt rumstyringssystem sammensættes og programmeres efter den enkelte kundes behov og ønsker samt antallet af elementer det skal styre. Alle former for tekniske installationer som projektorer, lærred, lyd, lys og mørklægningsgardiner kan styres automatisk.

Det er også muligt at udføre flere handlinger samtidigt som f.eks. at lyset slukkes samtidig med at projektoren tændes og lærredet rulles ned – blot ved at trykke på én knap på betjeningspanelet. AV-Husets egne teknikere programmerer udstyret og sikrer jer en overskuelig og brugervenlig betjening – selv for folk, som ikke har teknisk forstand.

Vi rådgiver jer om rumstyring

Vi sørger for den nødvendige rådgivning, så I kan træffe de optimale valg i forhold til, hvordan jeres AV-løsning skal betjenes og fungere. Det handler om at skabe en intuitiv kontrol af AV-udstyret for brugerne af lokalet.

En brugervenlig betjening af jeres AV-løsning med rumstyring er med til at give brugerne en god totaloplevelse og sikre, at lokalet vil blive brugt optimalt.

Som fx i Islev Kirke, hvor man med ét tryk på en iPad kører kraner med lærred ned fra loftet samtidigt med at lærredet ruller ned, projektoren tænder og anlægget starter op. På samme måde lukkes det hele ned igen – med ét tryk på iPad’en.

Vi tilbyder alt inden for intelligent rumstyring og simple betjeningspaneler. Få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på 55774030 eller mail info@av-huset.dk.