Hjemmesiden www.av-huset.dk ejes og drives af AV-HUSET A/S, Jernbuen 1, 4700 Næstved, CVR-nr. 13828687.

AV-Huset opfordrer til at læse denne ansvarsfraskrivelse, når hjemmesiden benyttes. Ved at gå ind på av-huset.dk accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

Hjemmesidens indhold, så som logoer, tekst, grafik, billeder og videoer er AV-Husets ejendom. Indholdet er beskyttet af loven om ophavsret, og gengivelse eller videredistribution af hjemmesidens informationer i be- eller ubearbejdet form er derfor ikke tilladt uden forudgående skriftlige tilladelse fra AV-Huset.

AV-Huset forsøger at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, – såvel direkte som indirekte – der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra av-huset.dk. Det gælder også eventuelle computervira forårsaget af downloads. AV-Huset kan ikke gøres ansvarlig for indholdet på de websites og eksterne dokumenter, vi linker til.

Formålet med oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende af generelt vejledende karakter. Anvendelsen sker på brugerens eget ansvar.

AV-Huset er berettiget til på ethvert tidspunkt at ændre hjemmesidens indhold uden forudgående varsel.

Hjemmesiden og eventuel brug heraf er underlagt dansk ret, og tvister som udspringer af indholdet på hjemmesiden skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

For yderligere information eller anmodning om korrektion i tilfælde af fejl kontakt venligst AV-Huset på info@av-huset.dk.