Vores fokus på miljø

Vores grundlæggende principper for miljøbeskyttelse afspejler vores pligt mod miljøet og er grundlaget for mange initiativer, der gennemføres i hele virksomheden.

I AV-Huset har miljøpolitikken følgende overordnede krav:

  • At anvende anerkendte leverandører, der har en defineret miljøpolitik og har forpligtet sig til at overholde de gældende lovgivninger.
  • At vejlede vores kunder omkring produkter, hvor der kan opnås en synlig miljøgevinst.
  • At holde fokus på konstante forbedringer i vores hus, der kan reducere energiforbruget på alle planer.
  • At foretage løbende forbedringer i vores arbejdsprocesser, herunder at undgå miljøskadelige stoffer i alle aspekter i vores hverdag.
  • At foretage korrekt affaldssortering på alle planer.
  • At overholde alle krav til gældende lovgivning, herunder korrekt håndtering af elektronikskrot. Yderligere afregner AV-Huset miljøbidrag i henhold til WEEE-direktivet.

Læs AV-Husets miljøpolitik her.

Vi støtter WWF og FN Global Compact

Desuden støtter AV-Huset WWF Verdensnaturfondens arbejde for at mindske nedbrydningen af ​​jordens naturlige miljø og for at bygge en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen – det har vi gjort siden 1995.

Derudover har vi tilsluttet os FNs Global Compact i 2015, hvor vi forpligter os som virksomhed til at tilpasse vores virke og strategier til 10 principper inden for områder som menneskerettigheder, miljøprincipper og anti-korruption samt FNs 17 Verdensmål. Du kan læse mere om vores arbejde som socialt ansvarlig virksomhed her.