Et godt lydanlæg giver en god oplevelse

Få en lydoplevelse, der bliver husket. Nu, i morgen og langt ind i fremtiden.

Hos AV-Huset leverer vi innovative lydanlæg og audio-løsninger i høj kvalitet – for lyd er en vigtig del af totaloplevelsen ved koncerten eller mødet, i auditoriet, i kirken eller butikken etc. Vi har solid erfaring med alt fra high tech koncertlyd ved håndboldkampen til morgenbriefing i kantinen. Eller hvad med at forkæle kunderne med afslappende musik, mens de handler ind eller sidder og spiser? Uanset behovet har vi løsningen på dit nye lydanlæg.

Fokus på æstetik og design

Samtidig har vi fokus på æstetik og design, når vi installerer et lydanlæg. Skal teknikken f.eks. falde naturligt ind i rummet, så kan vi skjule alle basgengivende enheder over loftet og vælge højttalere i samme former og farvenuancer som det øvrige interiør. Ligesom højttalerne kan svæve frit ud fra søjler og bevare rummets lethed og elegance.

Skal vi hjælpe med en lydløsning til dit projekt? Skriv til os her eller ring på telefon 5577 4030.

"*" indikerer påkrævede felter

Et lydanlæg til forskellige formål

Ved at tænke i helheder fra starten kan du måske udnytte rummet til forskellige formål – og med optimal lyd hver gang. Du kan både nyde de klassiske toner ved eftermiddagsensemblet og få budskaberne helt ned på bagerste række til foredraget om aftenen – uden at tænke på teknikken. Vores mål er at give dig en totaloplevelse – fra den indledende rådgivning til lydanlægget er valgt, testet og installeret.

Vi foretager akustiske beregninger for at sikre et optimalt forhold mellem lydniveau og taleforståelighed, og vi samarbejder ofte med arkitekten, ingeniøren eller elektrikeren i projekteringsfasen for at opnå det bedste resultat.

Skal vi finde det optimale lydanlæg til dig?

Vi har leveret lydanlæg til mange forskellige kunder som f.eks. Greve Gymnasium, Holmegaard Værk, Herlufsholm Idrætscenter og Alsik Hotel. Har du et lydprojekt, vi skal hjælpe dig med?

Kontakt os, så finder vi det optimale lydanlæg til netop dit projekt.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk