Svend Gønge-Skolen ligger i Lundby og går op til niende klasse.

Opgave:

I forbindelse med ombygningen af en gammel gymnastiksal (Musik- og dramaværkstedet) ønskede skolen at kunne anvende salen til flere forskellige aktiviteter som foredrag, undervisning, idræt og teater. AV-løsningen skulle kunne løse opgaver i forbindelse med de forskellige aktiviteter med en billedløsning, lydanlæg samt styring, så AV-udstyret er nemt at betjene og kan benyttes hver for sig.

Løsning:

Løsningen blev en multisal med AV-udstyr, som kan benyttes til mange forskellige formål. I tæt samarbejde med skole og arkitekt blev nedenstående løsning sammensat.

Billedløsningen tager udgangspunkt i et motoriseret bagprojektionslærred, som er placeret på bagsiden af skørtet ind mod sceneområdet. Projektoren er placeret i elektrisk hejs og leveret med speciel optik for at lave det ønskede billedfelt fra den meget korte afstand inde fra scenen.

Lyddelen består af 2 vægmonterede højttalere samt 2 subwoofere monteret i væg mellem scene og sal. Linearray højttalerne gør det muligt, at levere samme lydtryk i hele dækningsområdet fra kun en enkelt højttaler. Herudover leveres der forstærker, trådløs hånd- og headset-mikrofon samt en digital mikser, som kan styres af et simpelt kontrolpanel.

Rumstyringen tager udgangspunkt i en Neets controller og et iRoom Panel, der gør anlægget simpelt at betjene. iRoom er monteret i væggen i en holder og rumstyringen kan betjene alle enheder for sig som projektor, lærred, lydanlæg, og mikrofoner.

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os og får en snak om mulighederne med en multisal.