Danish Nail Awards er et show, hvor Danmarks bedste neglekunstnere bliver hyldet. Award showet blev for første gang afholdt i maj 2021 på Hotel D’angleterre med et begrænset publikum pga Corona.

Opgave:

I forbindelse med afviklingen af det nye award show ønskede arrangøren at leje store spritdispensere til at stå ved hotellets indgang. Men derudover viste der sig også et behov for en storskærm og mikrofoner i lokalet samt styring af al teknikken under showet.

Løsning:

For at mindske smitterisikoen og afholde et sikkert arrangement for showets deltagere, opstillede vi de elegante SafeGuard spritdispensere med en kapacitet på 10 liter ved hotellets indgang og ved siden af scenen.

Og efter en snak med arrangøren af showet, viste der sig også et behov for en storskærm i lokalet og vi supplerede med trådløse mikrofoner til værterne, talerstolsmikrofoner, lys til fotovæg samt teknisk support under showet med afvikling af lyd og billede. En storskærm var egentlig ikke en del af arrangørens oprindelige plan, men efter en snak om mulighederne, fik vi lavet en bagprojektionsløsning ved siden af scenen, hvor projektoren er skjult bag lærredet. På den måde fungerer lærredet som en storskærm og giver den helt rigtige wow-effekt til showet.

Som arrangør af et award show er der mange ting at gøre, så det blev hurtigt besluttet at overlade styring af al teknikken til os fra opsætning af udstyr, koordinering med optrædende kunstnere og afvikling af selve showet.

Det første award show for neglebranchen blev en stor succes og arrangøren var begejstret. Næste års show er allerede ved at blive planlagt.

--

”Vores award show var en kæmpe succes og vi er så glade. Men dette var ikke lykkedes uden jer. I har været guld værd og fået det hele til at køre. Vi er dybt taknemmelige og kan ikke takke AV-Huset nok. Tusind tak, I er for seje.”

Arrangør Toke Ørnfeldt Svensson, Danish Nail Awards

 

Skal I holde et lignende arrangement? Med teknisk vejledning og professionel hjælp sørger vi for den perfekte afvikling af jeres show. Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 5577 4030 eller email info@av-huset.dk.

Se andre referencer fra udlejningsafdelingen eller læs mere om vores udlejningsafdeling.