AV-udstyr i høj kvalitet

Hos AV-Huset finder du et stort udvalg af professionelt AV-udstyr - fra touch skærme, projektorer, lydanlæg, videokonferencesystemer til talevarsling og digital skiltning etc. Alt sammen udstyr i høj kvalitet, der lever op til de krav, der stilles til professionelt AV-udstyr som f.eks. krav om holdbarhed, logisk betjening og stabil drift. Vi går desuden meget op i æstetik og design, så vores løsninger altid fremstår flotte og professionelle. Skal vi komme med et bud på dit næste AV-projekt? Giv os et ring på telefon 5577 4030 eller send en e-mail på info@av-huset.dk


 

Hvad er AV-udstyr?

AV står for ”audiovisuelt” udstyr – audio har med lyd at gøre og visuel er lig med billede – altså udstyr, der formidler lyd og billede.

Inden for lyd tilbyder vi forskelligt AV-udstyr som standard- og skræddersyede højttalerløsninger, mixere, forstærkere, trådløse eller kablede mikrofoner og teleslyngeanlæg, der forstærker et givent lydsignal og trådløst sender det direkte til folks høreapparater i fx kirker eller koncertsale – AV-udstyr, der alt sammen forbedrer høreoplevelsen. Derudover tilbyder vi varslingsanlæg, der er baseret på højttalere og benyttes til at advare personer i en bygning, når der skal evakueres hurtigt.

På billedsiden tilbyder vi et stort udvalg af størrelser og formater inden for professionelle skærmløsninger til fx møder, digital skiltning eller interaktiv kommunikation. AV-udstyr er løsninger som infoskærmen i receptionen, skærmvæggen med reklamer i shopping centeret, storskærmen til præsentationer i konferencesalen, den store udendørs LED skærm til visning af fx fodboldkampe eller interaktive skærmløsninger og touchskærme med kreative funktioner til brug i fx møde- og klasselokaler. Afhængig af omgivelserne kan billedsiden også genereres med en projektor, der projekterer på et lærred eller væggen.

Professionelle samarbejdspartnere

For at kunne tilbyde vores kunder det bedste og nyeste AV-udstyr, er det vigtigt at have de bedste produkter på markedet. Derfor udvælger vi nøje vores leverandører og samarbejdspartnere blandt verdens mest anerkendte producenter i AV-branchen.

Vi vælger altid kvalitet og leverer/installerer kun AV-udstyr, som vi kan stå inde for – også i fremtiden. Hvis I således ønsker at udvide antallet af mødelokaler med lign. AV-udstyr på et senere tidspunkt eller hvis videovæggen skal have udskiftet en defekt skærm, så kan det altid lade sig gøre.

Valg af det rigtige AV-udstyr

Det kan virke uoverskueligt at finde det rigtige AV-udstyr med det store udvalg, der er på markedet i dag. Hos os får du professionel rådgivning og vejledning. Sammen får vi klarlagt jeres behov og ønsker til løsningen. Ud fra det sammensætter vi det rigtige AV-udstyr, så I får en professionel løsning, der lever op til jeres forventninger.

Behovet for kommunikation og videndeling vokser eksplosivt og med moderne AV-teknologi kan vi skabe nye måder at kommunikere og undervise på. Grænserne for, hvad audio visuelle løsninger kan og bruges til, rykker sig hele tiden.

Neden under finder du eksempler på AV-udstyr. Men vi har meget mere end det! Kontakt os og hør om alle mulighederne. Vi har helt sikkert også en av-løsning til dit projekt.
 

KONFERENCE- OG MØDELOKALER AUDITORIER
MULTISALE INFOSKÆRME
LYDANLÆG VIDEOKONFERENCE
TOUCH SKÆRME TALEVARSLING
SPECIALLØSNINGER DIGITAL SIGNAGE (digital skiltning)
RUMSTYRING

LED STORSKÆRME (indendørs)

SPRITDISPENSERE (med og uden skærm) VIDEOKONFERENCEROBOT

Også mulighed for leasing af AV-udstyr

Vi tilbyder også leasing af vores AV-produkter, hvis det passer bedre ind i dine planer og økonomi. Her har du mulighed for at leje dit udstyr til meget fordelagtige vilkår. Kontakt os og hør om mulighederne, så laver vi et specifikt tilbud på en løsning, der passer til dine behov.

 

Referencer:

 
Holmegaard Værk
 
Alsik Hotel & Spa
 
Københavns Museum
 
K-9 by ECCO
 
Topdanmark A/S
 
Harboes Bryggeri A/S
 
Steel House Copenhagen
 
African Development Bank i Nairobi