Kontakt AV-Huset

AV-HUSET A/S
Jernbuen 1
DK-4700 Næstved
CVR 13828687

info@av-huset.dk

Fakturaer sendes til
faktura@av-huset.dk

Telefon +45 5577 4030
Videokonference 87.50.123.133

Vi har åbent:
Mandag-torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:30

Skriv til os

Navn*
Skal udfyldes
E-mail*
Skal udfyldes
Telefon
Skal udfyldes
Emne*
Skal udfyldes
Besked*
Skal udfyldes

 

Vores medarbejdere

Administration
 
Tine Thomassen

Kontorassistent

Tlf. +45 5577 4030
E-mail: tine@av-huset.dk

Tine har været med i AV-Huset fra starten. Her passer hun på vores økonomi og bogholderi, er den venlige stemme du møder i telefonen og agerer i høj grad 8-armet blæksprutte. Når der ikke lige er arbejde på programmet, bruges tiden på sejlture i ferie og weekender, Zumba-dans eller en rejse til udlandet; her hitter især Rom.

 
Lone Nielsen

Kontorassistent

Tlf. +45 5577 4030
E-mail: lone@av-huset.dk

Lone er det første smil du møder, når du træder ind af døren eller ringer til os. Hun er vores blæksprutte, der tager sig af alt fra økonomi til administration og gæster. Lone er naturmenneske, der elsker at være ude og fiske, ordne have eller træne/opdrætte labradorhunde.

Salg
 
Benjamin Watson

AV-konsulent / Key Account Manager

Mobil: +45 21 399 499
E-mail: benjamin@av-huset.dk

Benjamin er Key Account Manager i vores Projektsalg og Export afdeling. Benjamin har gennem de seneste 11 år arbejdet med AV i producent- og distributionsleddet. Fritiden bruges blandt andet sammen med familien og på rejser. Derudover bruger han også gerne tid på mountainbike og fitness.

 
Michael Westergaard

Salgs- og indkøbschef

Mobil: +45 2542 7112
E-mail: michael@av-huset.dk

Michael har 35 års brancheerfaring indenfor salg & udlejning af AV-udstyr. I AV-Huset er han ansvarlig for salg, support & indkøb, og assisterer udlejningen med råd og vejledning. Når han ikke slider motorvejen mellem Taastrup og Næstved, nyder han familiens og gode venners selskab, en tur ud i det blå samt en ugentlig fodboldkamp med gamle venner.

 
Thomas Christensen

AV-konsulent / Key Account Manager

Mobil: +45 2542 7105
E-mail: thomas@av-huset.dk

Thomas og AV-Huset har haft “kobberbryllup” og hans store erfaring som AV-konsulent kommer vores kunder til gode i den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Det meste af fritiden bruger Thomas og familien på camping i Danmark og udlandet. Italien er den foretrukne destination om sommeren, hvor Thomas hele tre gange har måtte udvise sublim vendeteknik, når campingvognen er endt helt nede ved Gardasøen, hvor ellers kun Fiat 500 kommer …

 
Jens Ravn

Adm. direktør

Mobil: +45 2542 7102
E-mail: jens@av-huset.dk

Jens er stifteren af firmaet og vores direktør. Han er også en del af projektsalgsafdelingen og brænder for æstetik og kvalitet. Ellers har familien 1. prioritet og i fritiden møder du ham ofte i familiens motorbåd, på ski i bjergene eller på rejse i Tyrkiet.

Forhandlersalg
 
Jan Rasmussen

Produktchef

Mobil: +45 2542 7123
E-mail: jan.rasmussen@av-huset.dk

Jan har været med i den sprudlende AV-branche siden de tidlige 80’ere og har således været en del af den rivende udvikling. Til dagligt beskæftiger han sig udelukkende med forhandlersalg og arbejdet omkring AV-Husets agenturer. Når lejligheden byder sig bliver det gerne til en tur på raceren i det vindblæste danske landskab.

 
René Lovén

Key Account Manager

Mobil: +45 2542 7136
E-mail: renel@av-huset.dk

René har over 30 års erfaring med forbrugerelektronik fra detailbranchen. I AV-Huset tager han sig af vores forhandlernet. Når ikke René er ude og besøge vores forhandlere eller hjemme hos familien, bliver fritiden brugt på noget, der går stærkt! – som alpint skiløb, en tur på racercyklen, guitarspil eller noget med motor.

Exportsalg
 
Irene Nyaboke Christensen

Business Development Manager

Mobil: +45 2542 7106
E-mail: irene@av-huset.dk

Irene er ansvarlig for vores eksportsalg og tager sig af kunderne ude omkring i verden. Hun kan godt lide at rejse og elsker eksotisk mad fra andre lande. Det ses også i hendes eget køkken, hvor hun gerne forsøger sig med alverdens retter.

Udlejning
 
Ricky Hansen

Udlejningskonsulent

Telefon: 2542 7111
E-mail: ricky@av-huset.dk

Ricky er ansvarlig for vores udlejningsafdeling og står for alle opgaver omkring udlejning som booking, planlægning og gennemførelse af udlejningsopgaver. Ricky har 20 års erfaring med lyd og lys, projektstyring og AV-udlejning. Han er en ægte tekniknørd og alt ny teknik bliver testet i hjemmet. I den sparsomme fritid slapper Ricky af med familie og venner – og hunden Toby.

Service og montage
 
Claus Grønlund

Servicetekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: claus@av-huset.dk

Claus har været i virksomheden i mange år. Han er overmontør og sørger for, at udstyret bliver monteret korrekt og fungerer som det skal. Han tager sig også af programmering og serviceopgaver.

 
Søren Andreasen

Video-/datatekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: soren@av-huset.dk

Søren har været i AV-Huset i mange år og er vores overmontør. Han tager sig af alt fra programmering, installation og serviceopgaver.

 
Chris Rasmussen

Servicetekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: chris@av-huset.dk

Chris har 20 års erfaring som montør/tekniker. Med værktøjet i hånden kører han rundt til vores kunder og sørger for det hele virker perfekt. Ellers er han bidt af en ”gal cykeltosse” og bruger mange timer på landevejen. Men når det blæser rigtig meget, så hiver han windsurfer-grejet frem.
 

 
Anders Pedersen

Servicetekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: anders@av-huset.dk

Anders er manden du møder, når AV-udstyret skal monteres. Han sørger for, at alt virker og fungerer som ønsket. Når Anders ikke er på arbejde, løber han! Kun skader kan holde ham fra det og han har indtil nu gennemført seks halvmarathon.

 
Jakob Linde Hansen

Servicetekniker

Tlf.: +45 5577 4030
E-mail: jakob@av-huset.dk

Jakob er servicetekniker og sørger for, at teknikken spiller ude hos vores kunder. Han har været i AV-Huset i så mange år, at han nærmest er en del af det faste inventar i huset. Når tiden tillader det, cykler han gerne en tur i skoven eller på landevejen – og han går aldrig ned på udstyr!

 
René Nøhr

IT- og servicechef

Dir. tlf.: +45 5575 7109
E-mail: rene@av-huset.dk

René har 15 års erfaring med Product Management, salg og support inden for IT & AV-branchen, og han har det daglige ansvar for AV-Husets tekniske afdelinger. Når dagens planlægning og kundesupport er overstået i AV-Huset, går det meste af Renés tid med hus og have, men der er også tid til diverse udflugter i den lille familie.

IT
 
Ken Pryzbylak

IT Specialist

Mobil: +45 2542 7115
E-mail: ken@av-huset.dk

Ken er vores IT-nørd, der med sin Cola i hånden og medfødte nysgerrighed kan løse alle IT-opgaver. Når han ikke har næsen dybt begravet i elektronik og teknik, så finder du ham ude i den friske luft, hvor han klatrer på alt fra vægge, huse til klipper og træer.

 
Jan Bech Christensen

IT Specialist

Mobil: +45 2542 7114
E-mail: jan@av-huset.dk

Jan er vores Senior IT Specialist, der både udvikler, programmerer og supporterer alt, hvad der har med AV-teknologi og computere at gøre. Han er en ægte elektronik-nørd, der altid har gang i et eller andet projekt. Fritiden bruger han gerne under vandet iført dykkermaske eller på hesteryg hen ad stranden, når solen er ved at stå op. Hans motto: Er blevet så gammel, at jeg ikke altid behøver at få ret.

Marketing
 
Tina Skov Hansen

Marketing koordinator

Mobil: +45 2542 7103
E-mail: tsh@av-huset.dk

Tina har 15 års erfaring med kommunikation og marketing fra danske og internationale virksomheder og tager sig af alt markedsføringen i AV-Huset. Når hun ikke er i det kreative hjørne i AV-Huset, elsker hun at få vind i håret ude på bølgen blå i familiens sejlbåd – og selv 18 sekundmeter blæst fra vest kan ikke stoppe hende!

Logistik
 
Tonni Schmidt

Lagerassistent

Tlf. +45 5577 4030

Tonni er medhjælper på vores lager. Han var kommet til at gå for tidligt på efterløn, men det har han heldigvis lavet om på og han assisterer nu på lageret med modtagelse og afsendelse af varer osv.

 
Henrik Christensen

Servicemedarbejder

Tlf. +45 5577 4030

Henrik er vores alt-mulig-mand og han tager sig af - ja, alt muligt - lige fra havearbejde til oprydning og vask af biler. Det største smil finder vi på hans læber, når han sidder på havetraktoren og slår græs. Han er nemlig en, der holder af naturen og gerne opholder sig uden for.

 
Dan Wennergren

Lageransvarlig

Mobil: +45 2542 7110
E-mail: dan@av-huset.dk

Dan tager sig af vores lager og logistik. Han modtager, pakker og sender varer til kunder i Danmark og udlandet. Han er et rigtigt friluftsmenneske, der altid har gang i et eller andet projekt i haven eller på familiens hus.