Vores fokus på miljø

Vores grundlæggende principper for miljøbeskyttelse afspejler vores pligt mod miljøet og er grundlaget for mange initiativer, der gennemføres i hele virksomheden.

I AV-Huset har miljøpolitikken følgende overordnede krav:

  • At anvende anerkendte leverandører, der har en defineret miljøpolitik og har forpligtet sig til at overholde de gældende lovgivninger.
  • At vejlede vores kunder omkring produkter, hvor der kan opnås en synlig miljøgevinst.
  • At holde fokus på konstante forbedringer i vores hus, der kan reducere energiforbruget på alle planer.
  • At foretage løbende forbedringer i vores arbejdsprocesser, herunder at undgå miljøskadelige stoffer i alle aspekter i vores hverdag. 
  • At foretage korrekt affaldssortering på alle planer.
  • At overholde alle krav til gældende lovgivning, herunder korrekt håndtering af elektronikskrot. Yderligere afregner AV-Huset miljøbidrag i henhold til WEEE-direktivet.

Læs hele AV-Husets miljøpolitik her.

Desuden støtter AV-Huset WWF Verdensnaturfondens arbejde for at mindske nedbrydningen af ​​jordens naturlige miljø og for at bygge en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen - det har vi gjort siden 2010.

Derudover har vi tilsluttet os FNs Global Compact, hvor vi forpligter os som virksomhed til at tilpasse vores virke og strategier til 10 principper inden for områder som menneskerettigheder, miljøprincipper og anti-korruption samt FNs 17 Verdensmål. Du kan læse mere om vores arbejde som socialt ansvarlig virksomhed her.