Helsingør Byrådssal

Helsingør Byrådssal


Fremtidens mødestyring i historiske omgivelser.

Opgave:

Helsingør Kommune ønskede professionel mødestyring i de historiske omgivelser i byrådssalen. I forhold til byrådssalens kulturhistoriske værdi var det afgørende, at konferenceløsningen blev installeret i respekt for salens unikke udtryk.

Løsning:

Selvom man ikke umiddelbart lægger mærke til det, er den historiske byrådssal et højteknologisk konferencerum, der tilbyder alt fra digital mødestyring til afstemning og videopræsentation af talerne, når de har ordet.

Teknikken er integreret i mikrofonanlægget, så den falder naturligt ind i rummet.

For at understøtte rummets rolige atmosfære er mikrofonerne placeret i midten på det specialdesignede mikrofonanlæg. Det giver et harmonisk udtryk og matcher salens fine gamle messingbordlamper, der ligeledes er symmetrisk designet. De seks kameraer i salen er bygget ind i talerstolen, som har fået snedkereret en ekstra sektion på i den oprindelige træsort.

En helt speciel løsning, der både har løftet talerstolen og kommunikationen i salen.

Brug for AV-udstyr i historiske omgivelser?

Har du også brug for et højteknologisk konferencerum i historiske omgivelser? Kontakt os og hør, hvordan vi kan installere en professionel AV-løsning, så den falder naturligt ind i rummet og ikke stjæler opmærksomheden fra de historiske omgivelser.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk 

Se andre projekter, som vi har leveret til det offentlige.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.