Næstved Byrådssal

Næstved Byrådssal


Digitalt mikrofonsystem og kameraløsning med live streaming.

Opgave:

Kommunen ønskede en fuld opgradering og ombygning af den eksisterende byrådssal. I forbindelse med denne istandsættelse skulle teknikken ligeledes føres up-to-date, ligesom der var et ønske om mulighed for mere åbenhed med live streaming af byrådsmøder direkte til kommunens borgere.

Løsning:

Løsningen blev et komplet line-up med Bosch digitalt mikrofonsystem og kameraløsning, alt med registrering af de enkelte mødedeltagere via chipkort. Løsningen indeholdt også nye højttalere til både salen og tilhørerpladser og projektor, motorlærred og trådløse mikrofoner, der kan anvendes under byrådsmøder men også til andre arrangementer i salen. Det hele er bundet sammen med et Crestron rumstyringsanlæg, hvor også lys, gardiner og andre funktioner betjenes. Betjeningspanelet viser et direkte layout af salen, så det er overskueligt at tildele ordet til de enkelte deltagere, når mødet er i gang.

Brug for hjælp med jeres AV-projekt?

Trænger jeres byrådsal også til at blive ført ind i den digitale verden med registrering af mødedeltagere via chipkort og live streaming af byrådsmøder etc.? Kontakt os og hør om de mange muligheder med konferenceløsninger.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk 

Se udvalg af referenceprojekter til det offentlige.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.