Næstved Kommune

Næstved Kommune


Renovering af mødelokaler med touch skærme og trådløst præsentationssystem.

Opgave:

Ved renovering af 6 mødelokaler i administrationsbygningen ønskede Næstved Kommune at skabe en rød tråd og ensartethed i kommunens lokaler med hensyn til både design og AV-udstyr. Mødelokalerne benyttes dagligt af mange forskellige offentligt ansatte og skal fremstå præsentable med en brugervenlig AV-løsning, som er nem at betjene for alle.

Løsning:

Vi gik væk fra den gamle projektorløsning og over til en skærmløsning med touch funktion, hvor brugerne kan betjene computeren direkte på touch skærmen. 70” og 84” skærme, som ikke er følsomme over for elektrisk lys og sollys, er installeret i mødelokalerne. For at give mødedeltagerne adgang til nemt at dele indhold som billeder, video eller lydklip på skærmen under møderne, er det trådløse præsentationssystem Barco ClickShare installeret i lokalerne. Med blot et klik på en knap bliver indholdet på deltagernes bærbare computer, tablet eller smartphone vist på den centrale skærm i mødelokalet.

I tæt samarbejde med indretningsarkitekten blev det ligeledes besluttet at montere magnetiske glastavler på specialmål i mødelokalerne. Tavlerne er en slags moderne whiteboards og leveres i to forskellige farver, der matcher det øvrige interiør.

Identiske løsninger er løbende leveret til andre af kommunens bygninger heriblandt en mobilløsning i den gamle byrådssal på rådhuset.

Trænger dine mødelokaler til renovering?

Kontakt os på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk og hør om de mange muligheder, der kan løfte oplevelsen i mødelokalet.

AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70. Læs mere om AV-Husets deltagelse i SKI aftalen om specialløsninger til det offentlige

Se andre referencer til det offentlige.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.