Sønderborg Byrådssal

Sønderborg Byrådssal


Digitalt konferencemikrofonanlæg i historisk byrådssal.

Opgave:

Sønderborg Kommune ønskede en komplet udskiftning og opdatering af mikrofonsystemet og det tekniske udstyr i byrådssalen. Løsningen skulle samtidigt give mulighed for at følge præsentationer for alle byrådets medlemmer. Fremtidssikring og et designmatch til den flotte sal var et krav og en selvfølge.

Løsning:

Løsningen blev et fuldt digitalt konferencemikrofonanlæg fra Bosch med ”simpel” kontrol, enten via ind- og udkobling på selve mikrofonerne eller kontrolleret fra en pc installeret med en meget overskuelig betjeningssoftware, hvor det er muligt at se salens layout og byrådsmedlemmernes navne og politiske partier. Tilhørerlogen fik nyt højttalersystem koblet direkte til mikrofonløsningen, så alle nu kan se og høre, hvad der foregår i salen.

For visning af billeder og præsentationer i salen konstruerede AV-Huset en standerløsning, der blev placeret i centrum af salen, hvor 50” paneler blev vinklet korrekt, så det er muligt for alle at følge de visuelle elementer. En rigtig flot løsning, der matcher den fine byrådssal i Sønderborg.

Brug for ny teknik i jeres historiske lokale?

Har du også brug for ny teknik i historiske omgivelser? Kontakt os og hør, hvordan vi kan installere en professionel AV-løsning i respekt for salens unikke udtryk.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk 

Se andre referencer fra det offentlige.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.