Baltic Shipping Company A/S

Baltic Shipping Company A/S


AV-løsninger til nyt domicil for shipping virksomhed

Baltic Shipping Company A/S er en dansk shipping virksomhed med over 80 coastere, der primært sejler med gods mellem nordeuropæiske havne. Virksomheden har kontorer på Sjælland, Fyn og Lolland-Falster og tilbyder en total løsning i form af vejning af lastbiler, oplagring på havn, lastning/losning af skibe samt agentur af skibe.

Opgave:

Baltic Shipping Company A/S var vokset ud af sine rammer og skulle flytte til et nyt domicil i Hillerød. I den forbindelse henvendte de sig til AV-Huset med ønsket om en leverandør, der kunne levere en AV-løsning i høj kvalitet til de nye kontorlokaler samt stå for installationen med stor fokus på æstetik. Løsningen skulle indeholde skærmløsning til kantine, lyd, infoskærmvæg samt videomødeløsninger til mødelokaler. Alle produkter skulle være med en høj teknisk kvalitet og stor driftsstabililtet.

Løsning:

AV-Huset har leveret og installeret hele AV-løsningen til det nye domicil. Fokus har fra start været på at levere en høj kvalitet i alt fra rådgivning, produkter til selve installationen. Her sørgede vores teknikere for en flot installation i de nye stilfulde lokaler, programmering, konfiguration og test af udstyr. Alle kabler blev skjult i kabelbakker og lokalerne blev efterladt pæne og rengjorte.

Følgende AV-løsninger blev leveret og monteret i Baltic Shipping Company’s nye domicil:

Skærmløsning og lyd i kantine/lounge

I lounge-området har vi monteret en 98” pro skærm på en stander med hæve-/sænkefunktion og hjul. Skærmen skal bruges til forskellige formål og kan således flyttes rundt efter behov og indstilles i højden.

To styk hvide Line Array højttalere er monteret på væggen for ekstra god lyd. Højttalerne skal bl.a. bruges til diverse arrangementer og fredagsbar, hvor de skal kunne spille hele lokalet op som på et diskotek. I lokalet er der mulighed for at afspille lyd/musik fra egen telefon via Bluetooth opkobling.

Infoskærmvæg til intern kommunikation

I et åbent kontorlandskab har vi monteret en infoskærmvæg, som skal bruges til diverse intern information i virksomheden. Skærmvæggen er sat sammen af 4 stk. 75” pro skærme med meget tynde rammer. Indholdet på skærmvæggen styrer medarbejderne selv via en medie-player.

Løsning til videomøder i mødelokaler

Pro skærme i størrelser fra 55” til 75” er monteret i de forskellige mødelokaler. I lokalerne er der også installeret videobar til videomøder samt trådløs dongle, så mødedeltagerne nemt kan dele indhold trådløst med hinanden under møderne. I de store mødelokaler er der desuden installeret en trådløs udvidelsesmikrofon for optimal lyd for alle deltagere i lokalet samt touch panel til betjening af videobar og skærm.

Skal I også flytte i nyt domicil?

Så lad os hjælpe jer i mål med AV-løsninger til jeres nye domicil. Tag gerne fat i os allerede i opstarten af projektet, så vi kan rådgive jer bedst muligt. Ved at tænke AV-løsningerne ind fra starten opnår I optimal udnyttelse af mulighederne. Ring på telefon 5577 4030 eller skriv til info@av-huset.dk, så er vi klar til at hjælpe jer. 

Læs mere om videokonferenceløsninger, lydanlæg eller infoskærme.

Du kan se eksempler på, hvordan vi har løst AV-opgaver for andre virksomheder under erhvervsreferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.