Engestofte Gods

Engestofte Gods


Moderne AV-løsning i historisk lade.

Engestofte Gods ligger på Lolland helt ned til Maribosøerne. Godset fungerer i dag som skov-, jagt-, landbrugs- og nu også konferenceejendom.

Den gamle kongsgård fra 1457 har totalrenoveret en smuk gammel lade, så den nu kan benyttes som både konferencesal eller festlokale til bryllupper og andre arrangementer med alt hvad dertil hører af flotte møbler, gourmet mad, AV-udstyr osv.

Opgave:

I forbindelse med renoveringen af den store lade ønskede Engestofte Gods en komplet AV-løsning, der skulle leve op til alle krav om moderne AV-udstyr, der i dag stilles ved konferencer, foredrag, fester og andre arrangementer.

Derudover var det også et krav, at alt AV-udstyr skulle installeres med fuld fokus på æstetik, da Engestofte Gods har istandsat laden med stor respekt for de gamle smukke detaljer.

Løsning:

Til opgaver som denne, hvor moderne teknik møder historiske lokaler, monterer vi udstyret så diskret som muligt med fokus på æstetik og design.

AV-udstyret er nøje udvalgt, så det passer ind i rummets arkitektoniske udtryk eller helt kan skjules.

I AV-løsningen indgår bl.a. en stor HD Panasonic projektorløsning med motorlærred i special ophæng og et digital flere zoners lydanlæg, som kan konfigureres efter arrangementernes behov.

Hele løsningen styres af en simpel rumstyring, så alle nemt kan betjene udstyret.

Brug for moderne AV-løsning i historiske omgivelser? 

Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk, så kigger vi på omgivelserne og udarbejder forslag til en diskret og æstetisk løsning, der vil passe ind i lige netop jeres historiske lokale.

Vi arbejder med forskellige AV-løsninger, som alle kan integreres nænsomt og så usynligt som muligt. Her ligger hemmeligheden ikke i selve teknikken, men i måden man anvender den på.

Se hvordan vi har løst AV-opgaver for andre virksomheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.