Herlufsholm Idrætscenter

Herlufsholm Idrætscenter


Moderne lydanlæg og talevarsling til ny idrætshal.

Herlufsholm Idrætscenter i Næstved har alt hvad der kræves og forventes af et moderne idrætscenter med bl.a. 2 idrætshaller.

Opgaven:

Herlufsholm Idrætscenter havde længe gået med drømmen om at bygge en ekstra sportshal med springfaciliteter, da efterspørgslen på idræt er blevet større gennem det sidste årti. Med stor ihærdighed fik de fremskaffet økonomien til at opføre en stor moderne sportshal, som blev bygget sammen med hal 1, restaurant og café. Til den nye hal skulle bruges et lydanlæg, så idrætsstævner og større arrangementer kan afholdes i hallen. Samtidig var hallen omfattet af det nye bygningsreglement, så talevarsling var også nødvendig for, at sikkerheden kan være i top.

Løsningen:

AV-Huset fulgte opgaven tæt i samarbejde med både arkitekter, ingeniører og idrætscentret selv. Vi deltog i mange byggemøder, for at sikre den mest optimale AV-løsning blev valgt. Lige fra fremtidssikret føringsveje til forstærkning af loftkonstruktioner blev drøftet.
Herlufsholm Idrætscenter har i dag en AV-løsning, som leverer høj lydkvalitet i hele hallens område, men som de samtidig også kan afgrænse til dele af hallen. Samtidig kan systemet nemt udbygges i etaper, hvis de f.eks. vil have svømmehal eller boldklubben med. Herudover har de et talevarslingsanlæg, som lever op til de skrappeste brandkrav om EN54.

Brug for AV-hjælp?

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om lydanlæg eller andre af vores AV-løsninger.

Eller se andre referenceprojekter, som vi har leveret til diverse virksomheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.