K-9 by ECCO

K-9 by ECCO


Videovæg til branding i rustikt butikslokale

K-9 er ECCOs konceptbutik på Kronprinsensgade i København. Det er en eksperimenterende butik med anderledes designs og materialer end det normale ECCO udvalg. Gæstedesignere udvikler hver sæson nye innovative styles i yderst begrænset antal, som kun fås i K-9 butikken.

Opgave:

Videovæg til branding af koncept i ny eksperimenterende ECCO butik. Man ønskede en løsning i høj kvalitet med stor driftssikkerhed, som samtidig kunne betjenes nemt af personalet i butikken.

Løsning:

Til løsning af opgaven har vi valgt 6 stk. 55” professionelle 24/7 skærme lavet specielt til videovægge. Rammerne er yderst smalle og giver et flot billede – uanset om der vises 6 forskellige billeder eller et stort billede på alle skærme. Indhold på videovæggen styrer butikspersonalet nemt via en media player.

AV-Huset stod for den komplette løsning i ECCOs K-9 butik med rådgivning, levering, installation, programmering og kalibrering.

Interesseret i en videovæg?

Vi er visuelle væsner, der bliver tiltrukket af farver og billeder. Billeder forstærker og påvirker vores følelser og holdninger. Og så husker vi visuelt indhold langt bedre. Så måske er det værd at overveje en videovæg til branding og visuel kommunikation i butikken eller andre steder? 

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk for et professionelt overblik over de forskellige skærme og videovægsløsninger, der findes til bl.a. detail markedet i dag.

Læs mere om digital skiltning eller andre AV-løsninger inden for lyd og billede, som vi kan hjælpe jer med.

Du kan se andre projekter, vi har leveret til erhvervslivet her.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.