Kähler Design A/S

Kähler Design A/S


Komplet AV-installation til flagship store og hovedkontor.

Kähler keramik er dansk design på højt internationalt niveau. Historien om Kähler går mere end 175 år tilbage. Virksomheden har åbnet ny flagship store med museum og kontor i det historiske værksted på Kählersbakken i Næstved, hvor historien om Kähler startede.

Opgave

I forbindelse med en totalrenovering af det historiske Kähler-værksted i Næstved ønskede virksomheden en komplet AV-installation med infoskærme, projektor og lydanlæg til den nye butik, museum og kontorer i bygningen. Alt sammen i høj kvalitet og elegant design med trådløs tilslutning og en brugervenlig betjening.

Løsning

I tæt samarbejde med Kähler udarbejdede, leverede og installerede AV-Huset den komplette AV-installation, som består af følgende:

Lydanlæg er etableret i begge butiksarealer og museum med individuel regulering af lyden i de tre rum. Lydanlægget består af en zone forstærker fra Bosch samt en internetradio med USB. Begge komponenter er placeret i et 19” eksternt placeret produktskab, så teknikken ikke er synlig.

Infoskærme i forskellige størrelser er installeret rundt omkring på kontorer, museum, i butikken og mødelokaler. Alle skærme er Panasonic i Full HD med indbyggede højttalere og meget tynde og elegante rammer. En del af skærmene er etableret med Onelan playere, der viser flere typer af samtidige informationer i tre felter som fx web/HTML sider, nyheder fra RSS kilde, billeder, video eller tekst. Personalet kan selv løbende opdatere indholdet på skærmene.

Projektorløsning er etableret i stort mødelokale med mulighed for undervisning og fremvisninger ved besøg af et større antal gæster. Projektoren er en Panasonic Full HD laser projektor med en lampelevetid på 20.000 brænd timer. Motorlærredet i 16:10 format er leveret med lystæt dug og giver et æstetisk flot udtryk. Lyden gengives på kabinet-højttalere og styringen foretages fra et lille vægpanel. Tilslutning til projektoren er også mulig via trådløs overførsel.

Lad skærme fortælle din historie på en levende måde

Har I også en historie at fortælle samtidig med, at virksomheden skal brandes på en elegant og levende måde? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør, hvad teknologi kan gøre for jeres fortælling.

Læs også om digital skiltning og infoskærme eller om andre af vores AV-løsninger.

Eller se andre referenceprojekter, som vi har leveret til diverse virksomheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.