Karrebæksmindefjord

Karrebæksmindefjord


Lyd- og projektorløsning til foredrags-/festsal

Det gamle Feriecenter i Karrebæksminde er blevet sat i stand og udlejes til konferencer, fester og andre arrangementer. Stedet har tre forskellige lokaler, hvoraf Enø Salen er det største med plads op til 180 personer.

Opgave:

Den eksisterende projektorløsning i den store mødesal, der bruges til foredrag, fester og konferencer, skulle udskiftes med en laserprojektor for at give kunderne den bedste oplevelse med et skarpt billede og høj kontrast. Samtidig skulle lyden opgraderes og det var vigtigt, at alt udstyret kræver et minimum af vedligeholdelse og er brugervenligt.

Løsning:

Vi udskiftede den gamle projektor med en ny Panasonic laserdiode-projektor med en lysstyrke på 5.500 lumen. Den type projektor sikrer den gode oplevelse med skarpe billeder og kræver et minimum af vedligeholdelse med en lampetid på anslået 20.000 timers drift.

For en opgradering af lyden monterede vi en ny forstærker og mikser i rackskabet. Der blev ligeledes etableret et tilslutningsstik for HDMI til projektoren samt mini jack til brug for tilslutning af smartphone eller anden musikenhed til systemet således, at alle kilder nemt kan betjenes af brugerne.

Brug for en opgradering af jeres AV-udstyr?

Har du også et lokale, hvor AV-udstyret trænger til en opgradering? Så hjælper vi gerne med det hele – lige fra rådgivning, montering og efterfølgende service af AV-udstyret, hvis I ønsker det.

Giv os et ring på telefon 55774030 eller send en e-mail til info@av-huset.dk for et uforpligtende tilbud på jeres næste AV-løsning.

Du kan læse mere om AV-løsninger til konference- og mødelokaler, rumstyring til brugervenlig betjening af AV-udstyret eller andre løsninger inden for lyd og billede.

Eller se andre referenceprojekter til erhvervslivet.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.