Momondo

Momondo


AV-løsning med kraftig laserprojektor til præsentationer i kantine.

Momondo, der bl.a. tilbyder rejsesøgemaskine på nettet, har flyttet sit hovedkontor i København til nye store og flotte lokaler i den historiske Postgård i Købmagergade.

Opgave

I forbindelse med flytningen til Postgården ønskede Momondo en AV-løsning til deres nye kantine i den nu overdækkede gård. I kantinen skulle det være muligt at vise præsentationer for en stor forsamling. Kravet her var, at alle skulle kunne både se og høre præsentationen og der skulle være mulighed for ekstern tilslutning, både via VGA, HDMI og trådløs overførsel.

Løsning

Grundet kantinens rektangulære form i det gamle gårdmiljø har vi valgt at installere en kraftig laserprojektor fra Panasonic og et stort lærred i center, så der projekteres på tværs af kantinen. Lærredet kører automatisk ned, når man vælger ”præsentation” på betjeningspanelet. Ud over den kraftige lysstyrke har projektoren en lampelevetid på 20.000 timer, hvorved driftsomkostningerne er minimale.

Når rummet er helt fyldt op anvendes 75” støtteskærme placeret på elegante motoriserede hejs med hjul, så disse kan løftes op i den rigtige højde.

På lydsiden er anvendt et Sennheiser trådløst mikrofonsystem og en 5 m høj Lineray søjle-højttaler, som afdækker hele rummet med en ensartet lydstyrke.

Hele anlægget kontrolleres via Crestron rumstyring og betjenes nemt via et brugervenligt betjeningspanel, der til dagligt sidder i dockingstationen, men kan anvendes mobilt i hele lokalet.

Brug for en ny brugervenlig AV-løsning til et særligt lokale?

Er I også flyttet til nye – måske historiske – lokaler, hvor der er brug for ny brugervenlig AV-løsning, der skal tilpasses omgivelserne? Hos AV-Huset har vi mange års erfaring med tilpasning af AV-løsninger til historiske eller på anden måde særlige lokaler.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør om mulighederne til jeres lokale.

Læs mere om specialløsninger, om AV-løsninger til konference- og mødelokaler eller om brugervenlig betjening af AV-udstyr med rumstyring.

Du kan se et udvalg af andre AV-projekter, som vi har leveret til diverse virksomheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.