Outfit International A/S

Outfit International A/S


Skærmløsning til udvidelse af hovedkontor

Outfit International A/S (tidl. Seeland International) er en af de globale markedsledere inden for jagtbeklædning og -udstyr. Virksomheden har mere end 40 års erfaring i branchen og er vokset til 100 medarbejdere, der fra centrallageret i Greve udvikler og designer kvalitetsprodukter til butikker og forhandlere rundt omkring i verden.

Opgave:

For at geare virksomheden yderligere til vækst på det globale marked skulle Outfit International A/S udvide med 3.500 kvadratmeter moderne faciliteter med showroom, kantine, højlager osv. ved hovedkontoret i Greve Main. I den forbindelse skulle virksomheden bl.a. bruge forskellige skærmløsninger med soundbar og trådløs dataoverførsel til diverse mødelokaler og infosystem til reception.

Løsning:

AV-Huset har leveret og installeret skærmløsningerne i størrelser 43”, 55” og 75” som pro enheder fra Panasonic i kvalitet 16/7 drift og Full HD. Skærmene har en meget tynd og elegant sort ramme, der matcher det stilrene design i bygningen.
Skærmen i receptionen er udstyret med en OneLan player, der kan vise flere typer af samtidige informationer som billeder, tekster, video, RSS og hjemmesider/HTML sider.

Skærmene i mødelokalerne er udstyret med en Panasonic soundbar for en forbedret lydoplevelse. Derudover er der installeret Barco Click Share for trådløs dataoverførsel, så medarbejdere og gæster nemt kan dele indhold under møderne.

En 75” pro skærm fra Panasonic er monteret på en mobilstander med elektrisk hejs. Den mobile løsning kan således flyttes rundt efter behov og indstilles i højden med den medfølgende fjernbetjening. For lydgengivelse er der monteret en soundbar på standeren.

Interesseret i skærmløsninger?

Har I også brug for skærmløsninger til møderum, receptionsområde eller andre lokaler? Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og få et overblik over de mange muligheder, der findes på markedet i dag, samt professionel rådgivning til at vælge den rigtige løsning for jer.

Læs mere om infoskærme, AV-løsninger til konference- og mødelokaler eller andre AV-løsninger, som vi kan tilbyde jer.

Se også andre erhvervsreferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.