Topdanmark A/S

Topdanmark A/S


AV-løsning til direktionslokale og auditorium

Topdanmark A/S er et af Danmarks største forsikringsselskaber, der varetager forsikringer og pension. Selskabet har hovedkontor i Ballerup og beskæftiger knap 2.500 medarbejdere.

Opgave:

Topdanmark ønskede at opdatere direktionens mødelokale, så det blev tidssvarende. De ønskede en bedre skærm, en flot Skype-løsning med bedre lyd og nem, skjult tilgang til lyd- og billedtilslutning. Betjeningen af løsningen skulle være ”simpel” og intuitiv, så alle kan benytte systemet. Samtidig skulle AV-løsningen i auditoriet opgraderes, så der er mulighed for at benytte Skype for Business med et godt billede og høj lydkvalitet.

 

Løsning i direktionslokale:

AV-Huset har leveret og installeret den komplette AV-løsning med anerkendte mærkevarer i høj kvalitet i både direktionslokale og auditorium. AV-installationerne er holdt så neutrale som muligt, for at bevare det æstetiske design, som er tiltænkt i rummene.

Skærmløsning

I direktionslokalet har vi installeret en 98” 4K Pro skærm for at sikre den absolut bedste gengivelse ved brug af f.eks. Excel mv. Skærmen har et neutralt design med en ganske smal ramme og en ny type ”belægning”, der stort set eliminerer refleksioner fra vinduer, lamper mv. Til gengivelse af lyd er der monteret 2 stk.  soundbars under skærmen.

Skype for Business forbedring

For at løfte oplevelsen af Skype installerede vi et nyt Aver Skype kompatibelt videokonference kit.
Et kamera med stor zoom blev installeret ved pro skærmen. Kameraet har mulighed for at gemme op til 10 presets for bedst mulige billede ud fra antallet af personer, der deltager i mødet.
Dette sæt har en rigtig god speakerphone samt 3 mikrofoner for at sikre bedst mulig modtagelse af lyd. Mikrofonerne dækker i 360 grader og forbedre lyden væsentligt for de deltagere, der sidder på fjern lokationerne. Denne speakerphone gemmes væk, når den ikke er i brug, for at holde det æstetiske look i lokalet.

Bordbrønd, tilslutninger og betjening

To Neets bordbrønde er planforsænkede i bordet til alle tilslutninger, således holdes bordet så enkelt som muligt og man undgår lange kabler mv. løbende hen over bordet og ned til stik på væggen. Alle kabelføringer til bordbrønde er trukket i den nyanlagte kabelkanal i gulvet. En adapterring, der konverterer til HDMI, sørger for, at alle gængse stiktyper kan anvendes og minimerer antallet af kabler.

For betjening af udstyr er der i hver bordbrønd monteret et Neets panel med 8 knapper således, at det ikke er nødvendigt at rejse sig for at justere lydstyrke mv.

 

Løsning i auditorium:

Skype for Business kamera forbedring

For at løfte oplevelsen af Skype har vi installeret et Panasonic Pro konferencekamera på bagvæggen modsat lærredet med høj zoom, hvilket gør det muligt at komme tæt på taleren på gulvet for det absolut bedste billede.

Forbedring af lyd

4 loftsmikrofoner fra Biamp er installeret for at opfange lyden fra taleren på gulvet således, at der ikke skal bruges trådløse mikrofoner til taler. Dette sikrer problemfri bevægelighed og en diskret installation.

Brug for hjælp med et lignende AV-projekt?

Har I et lignende projekt, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning om, hvilke konferenceløsninger, der vil passe bedst til lige netop jeres behov og ønsker. Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om AV-løsninger til konference- og mødelokaler, om lydanlæg, om videokonference eller andre af de forskellige AV-løsninger, vi bl.a. arbejder med inden for lyd og billede.

Se flere udvalgte referenceprojekter til erhvervslivet.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.