African Development Bank i Nairobi

African Development Bank i Nairobi


Kvalitetsløsning til mødelokaler i afrikansk bank.

African Development Bank, AfDB, er en udviklingsbank oprettet af de afrikanske stater for at finansiere økonomisk udvikling i Afrika.

Opgave

African Development Banks regionskontor i Nairobi, Kenya skulle renovere konferencelokale med plads til 35 deltagere og op til 100 observatører. Derudover havde de brug for to mødelokaler med videokonference.
AfDB ønskede en integreret AV-løsning med samme høje standard, som den kvalitetsløsning AV-Huset har leveret til bankens afdelinger i Tunis og Abidjan.

Løsning

Til dette projekt valgte vi branchens bedste AV-udstyr med den nyeste banebrydende teknologi. AV-Huset leverede, installerede og programmerede hele den audiovisuelle løsning til de nye mødelokaler inklusiv både projektledelse og superbruger-uddannelse af bankens teknikere.

Konferencelokalet er udstyret med state-of-the-art Bosch DCN konferenceanlæg med 35 panelmikrofoner og full HD Dome kameraer på specialdesignede standere er opstillet i midten af konferencebordet. 55” og 47” skærme er monteret på standere i lokalet og viser billede af taleren i mødelokalet og/eller billeder ved videokonferenceopkald. Observatørerne kan høre direkte transmissioner fra mødedeltagernes mikrofoner eller de kan lytte til oversættelserne. De kan ligeledes se mødedeltagerne eller præsentationer på de opstillede skærme.

I de to mødelokaler er Polycom videokonferenceanlæg og et full HD PTZ kamera forbundet til to store 55” skærme. På de strategisk placerede skærme kan mødedeltagerne følge præsentationer eller se deltagerne i den anden ende af lokalet.

Læse mere om projektet til African Development Bank i Kenya her.

Brug for hjælp til AV-projekter i udlandet?

Har du brug for en professionel AV-leverandør, der kan håndtere projekter i udlandet? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk, vi har stor erfaring med projekter rundt omkring i verden som fx i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika.

Se andre udvalgte projekter fra vores eksportafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.