FNs Udviklingsprogram i Congo

FNs Udviklingsprogram i Congo


Mobilt mikrofonsystem til FNs Udviklingsprogram.

FN’s Udviklingsprogram (UNDP) er FN’s største udviklingsorganisation, der især arbejder for fattigdomsbekæmpelse, ansvarlig regeringsførelse, kriseforebyggelse og genopbygning samt miljø, klima og adgang til energi.

Opgave:

FNs Udviklingsprogram havde brug for et mobilt mikrofonsystem til afholdelse af møder på deres kontorer i Congo, Sydsudan og Etiopien. De ønskede brugervenligt udstyr, som skulle være nemt at betjene for deltagerne under møderne. Systemet skulle desuden have mulighed for at optage møderne til dokumentations formål.

Løsning:

Til at løse opgaven valgte vi Bosch trådløse svanehals mikrofoner med indbygget højttalere til mødedeltagerne, 2 håndholdte mikrofoner til spørgsmål fra salen, højttalere og forstærker, et kamera på fod med et lille 7” display og en DVD/HDD optager monteret på et mobilt rack specialdesignet til dette projekt. Derudover fik FN i Congo leveret en 84” touch skærm til præsentationer og videokonference.

Inden afsendelse fra Danmark blev udstyret programmeret og monteret på et mobilt rack. FNs personale kunne efterfølgende nemt installere systemet ud fra den detaljerede installations- og brugervejledning, som vi havde udarbejdet til dem.

Med løsningen har FNs Udviklingsprogram fået et brugervenligt system, som gør det nemt for deltagerne at holde møder samtidig med, at de sparer både tid og penge.

Du kan læse mere om projektet til FN’s Udviklingsprogram her.

AV i hele verden

Har du et lignende AV-projekt, som vi skal hjælpe dig med – i Danmark eller udlandet? Vi arbejder med AV i hele verden og har stor erfaring på området fra bl.a. Europa, Asien, Mellemøsten og Afrika.

Kontakt AV-Huset på 55774030 eller info@av-huset.dk.

Se yderligere referencer fra vores eksportafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.