FNs Udviklingsprogram i Liberia

FNs Udviklingsprogram i Liberia


Udendørs skærmløsning til sundhedsrelaterede oplysninger i Liberia.

FN’s Udviklingsprogram (UNDP) er FN’s største udviklingsorganisation, der især arbejder for fattigdomsbekæmpelse, ansvarlig regeringsførelse, kriseforebyggelse og genopbygning samt miljø, klima og adgang til energi.

Opgave:

FN’s Udviklingsprogram i samarbejde med Social- og sundhedsministeriet i den vestafrikanske stat Liberia havde brug for en udendørs skærmløsning til at offentliggøre og formidle vigtige sundhedsrelaterede oplysninger til offentligheden i hovedstaden Monrovia f.eks. i forbindelse med udbrud af ebola. FN og ministeriet stillede som krav, at løsningen skulle være nem at betjene og tekst/billeder på skærmen skulle være i høj opløsning.

Løsning:

Den valgte løsning blev en 7m2 stor udendørs LED skærm monteret på en specialtilpasset stander. Skærmens størrelse gør det muligt at se indholdet på lang afstand. Skærmen er lavet af 6mm LED dioder og er en af de bedste på markedet. Stander og afskærmning er bygget til at modstå vejr og vind i Monrovia.

Alt indhold på skærmen styres af en ONELAN player. AV-Huset har programmeret layout, så brugerne blot skal uploade det ønskede indhold. Med kalenderfunktionen i systemet styres hvornår indholdet skal vises. Systemet er konfigureret således, at skærmen tænder, når den modtager indhold og slukker automatisk, når der ikke er noget indhold at vise. Med denne funktion holdes strømforbruget på et absolut minimum og dermed reduceres miljøbelastningen.

Hvis uheldet skulle være ude, kan AV-Huset tilgå skærmen og kontrolbokse via fjernadgang fra serviceafdelingen i Danmark og yde support med det samme.

AV-Huset var ansvarlig for hele projektet fra rådgivning, levering og montering af stander, skærm og software til uddannelse af de lokale brugere i korrekt brug af systemet.

Læs mere om projektet til FN’s Udviklingsprogram i Liberia her.

Brug for råd til AV-projekt i udlandet?

Har du brug for råd og vejledning om AV-løsninger til et projekt i udlandet? Vi kan tilbyde jer en professionel håndtering og stor erfaring på området fra steder som Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Se udpluk af andre case stories fra Export.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.