Absalon Hotel

Absalon Hotel

Stilfulde receptionsskærme med specialdesignet fod.

Absalon Hotel er et klassisk og moderne hotel på Vesterbro i København med en afslappet og hjemlig atmosfære.

Opgave:

I forbindelse med totalrenovering og et gevaldigt designløft af Absalon Hotel var ønsket, at gæsterne skulle mødes af en rigtig flot reception, hvor receptionsskærme skulle matche det øvrige stilfulde inventar. Det er nemlig vigtigt for hotellet, at gæsterne får et godt førstehåndsindtryk, når de ankommer til receptionen.

Løsning:

Løsningen blev de stilfulde Arthur Holm receptionsskærme med en specialdesignet fod. Med foden kommer skærmene op i den rigtige højde, så receptionisterne får et godt arbejdsmiljø, og al kabelføring er 100 % skjult for et pænt arbejdsområde i receptionen. Skærmkabinetter og fod er forkromet, så matchet blev fuldstændigt – en utrolig flot løsning.

I AV-Huset har vi erfaringen og de kreative idéer til at udvikle skræddersyede av-løsninger, der kan opfylde vores kunders specielle behov og ønsker – både hvad angår design og teknik. Mulighederne er mange og vi udvider hele tiden grænserne for dem i samarbejde med vores internationale topleverandører. Fortæl os om jeres særlige ønsker til av-udstyret, vi elsker at blive udfordret!

Se andre hotelreferencer.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.