Andersen Boutique Hotel

Andersen Boutique Hotel


Diskret lydanlæg til både stemningsmusik og DJ med dans.

Andersen Boutique Hotel på Vesterbro har en stil, der opfordrer til at indånde og leve den energi, der er i hjertet af København.

Opgave:

Andersen Boutique Hotel ønskede et lydanlæg, som kunne dække det daglige behov for stemningsmusik, men som også skulle fungere ved fredagsbar med DJ og dans, når foyeren og dele af morgenmadsrestauranten lægges sammen. Samtidigt stillede hotellet det krav, at anlægget skulle være så diskret som muligt, selv om det skulle kunne spille op til dans.

Løsning:

For at imødekomme både god lyd og diskret design på det stilfulde hotel i hjertet af København blev løsningen professionelle 2-vejs enheder planforsænket i loftet og afsluttet diskret med hvide gitre – understøttet af kraftige subenheder, der er monteret svævende over loftet og ligeledes afsluttet med diskrete hvide loftplader. Stik til DJ pult er placeret diskret bag en søjle, og daglig betjening og medieafspiller er skjult i et skab i receptionen. En helt diskret løsning, der kan spille som på et diskotek.

Har I også brug for et lydanlæg, der kan det hele? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk, så finder vi den rette løsning til jer.

Læs mere om lydanlæg eller andre af vores AV-løsninger.

Se et udpluk af udvalgte hotelreferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.