Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel


Stilfuldt og brugervenligt lydanlæg til VIP-lounge.

Copenhagen Marriott Hotel er et 5-stjernet internationalt hotel, der ligger helt ned til Københavns havnekanal og tilbyder elegante værelser og suiter.

Opgave:

I forbindelse med ombygning og renovering af dele af stueetagen skulle Copenhagen Marriott Hotel etablere en VIP-lounge for udvalgte gæster og til specialarrangementer. Tre i en linje sammenhængende rum skulle danne rammerne og det skulle være muligt at levere super lyd i de enkelte områder, samtidigt eller helt uafhængigt af hinanden. Derudover stillede hotellet krav om en enkel og intuitiv betjening samtidig med at udstyret skulle være stilfuldt og absolut ikke stjæle fokus i de elegante lokaler.

Løsning:

Løsningen til det 5-stjernede hotel blev nøjagtigt tilpassede elegante planforsænkede lofthøjttalere med hvide gitre – et Crestron rumstyringsanlæg betjent via Idock system planforsænket i væggen, med mulighed for at tage panelet med ud i de enkelte områder. Stemningslyden leveres fra hotellets egen tjeneste og der er samtidig mulighed for at tilslutte eksterne lydkilder og trådløse mikrofoner i forbindelse med afvikling af banketter, receptioner, foredrag mv.

Du kan læse mere om vores løsninger inden for lydanlæg og rumstyring, som gør det nemt at styre av-udstyret i lokalet. Eller se hvilke andre av-løsninger, vi blandt andet arbejder med.

Vil du høre mere om vores av-løsninger, så ring til os på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk.

Se andre hotelreferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores Referenceliste over museer og udstillinger som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.