Hotel Bella Sky Copenhagen

Hotel Bella Sky Copenhagen


Fuld integration af AV-udstyr, centrallydsanlæg og informationsskærme.

Hotel Bella Sky Copenhagen er et internationalt 4-stjernet hotel med en unik arkitektur. Hotellet er et af Skandinaviens største hoteller med 23 etager, 812 værelser, tre restauranter, to barer og et aqua spa & fitness område.

Opgave:

I forbindelse med opførsel af Hotel Bella Sky var ønsket en totalleverandør, der kunne stå for den fulde integration af AV-udstyr, centrallydsanlæg og informationsskærme. AV-Huset blev valgt som totalleverandøren og vi havde på et tidspunkt mere end 30 teknikere i gang på byggepladsen.

Løsning:

I alle designhotellets mødesale og lokaler er projektorer med forskellige lysoutput og professionelle skærme etableret i differentierede størrelser, afhængig af lokalernes størrelse. Derudover er der i alle lokaler installeret professionelle højttalere fra QSC og Crestron touch-paneler til betjening af udstyret. Samtidigt er det muligt at vælge de forskellige kanaler fra hotellets centrallydanlæg og afspille dem lokalt.

I restauranterne er behovstilpassede lydanlæg installeret ligeledes med fuld adgang til hotellets centrallydanlæg. I restauranten på 23. etage med udsigt over Øresund stillede hotellet det krav, at lydanlægget ikke måtte påvirke rummets æstetiske udtryk. For at teknikken skulle falde helt naturligt ind i rummet, er alle basgengivende enheder skjult over loftet, ligesom højttalerne er valgt i samme bløde former og farvenuancer som det øvrige interiør. Højttalerne svæver frit ud fra søjlerne, så rummet bevarer sin lethed og elegance. Det multifunktionelle lydanlæg gør det samtidig nemt at ændre rummets funktion fra lounge til diskotek eller til VIP-arrangement. Én knap på betjeningspanelet styrer det hele.

Ud over den komplette AV-installation blev netværksbaseret centrallydanlæg installeret i hele hotellet sammenkørt med Bella Center og specialtilpassede Arthur Holm designskærme med lokalenavne i glasset blev placeret ved alle møderum, konferencesale og i hotellets elevatorer.

Totalleverandør af AV

Skal I bygge nyt hotel, domicil eller lign., så kan vi tilbyde jer en professionel totalleverandør inden for AV. Eller måske I ønsker en total renovering af det eksisterende av-udstyr. Tag et kig på nogle af de av-løsninger, vi bl.a. arbejder med. Eller tag et kig på andre hotelreferencer her.

Kontakt os på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk for en snak om muligheder.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.