Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island


Infoskærmløsning i sort glas og opgradering af AV

Hotel Copenhagen Island er et af Københavns store hoteller med en flot arkitektur og 325 værelser. Det 4-stjernede designhotel ligger på en lille kunstig ø ved Københavns havn med en imponerende udsigt. Hotellet åbnede i 2006 og er en del af Arp-Hansen Hotel Group.

Opgave:

AV-Huset har siden hotellets opførelse leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger med bl.a. infoskærme, projektorer, lydløsninger og rum-styring til mødelokaler. Nu ønskede hotellet en stilfuld udbygning af deres infoskærmløsning samt en opgradering af alle mødelokaler, så alt blev tidssvarende.

Løsning:

Ud fra Copenhagen Islands ønsker og behov har AV-Huset sammensat og installeret en ny, moderne infoskærmløsning med stor fokus på brugervenlig betjening og et flot design, der matcher hotellets stil.

De nye infoskærme er fra Arthur Holms designlinje med sorte glasrammer, der giver en elegant finish. Skærmene er leveret fra 19” til integration i væg, udvendig installation på søjler og til specialdesignede pyloner ligeledes i sort glas til receptions- og konferenceområder. Som en ekstra finesse er hotellets logo indsat i glasset på alle skærmene.

Til løsningen har vi ligeledes leveret og installeret informationssoftware og mediaplayere, som er programmeret til at styre de udviklede layouts til dørskilte ved mødelokaler, mødeoversigt og diverse layouts til pyloner.

Udover infoløsningen blev alle mødelokaler gennemgået og fuldt opgraderet med bl.a. nye skærme, nyt Crestron rumstyringssystem og trådløs overførsel af indhold i mødelokaler via en Click-Share løsning.

Vil du høre mere om infoskærme eller den eksklusive designlinje med sort glas fra Arthur Holm?

Kontakt os på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk.

Du kan også læse mere om lydløsninger, rumstyring og løsninger til konference- og møderum.

Se andre hotelprojekter her.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.