Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing


Komplet AV-løsning til historisk teatersal

Det mere end 200 år gamle Hotel Saxkjøbing på Lolland ligger midt på byens torv, tæt ved Fjorden. De fredede, smukke bygninger er nænsomt ny-restaurerede og hotellets værelser, gårdhave og restaurant byder på historisk charme og smagfulde, unikke madoplevelser i en ægte, hyggelig og hjertevarm atmosfære.

Opgave:

Det 200 år gamle Hotel Saxkjøbing har gennemgået en gennemgribende renovering på 3,5 år. I den forbindelse skulle hotellet bruge en komplet AV-løsning til teatersalen med projektor og talelydsanlæg med en simpel og let tilgængelig betjening. AV-løsningen skulle opfylde de mest almindelige krav til et moderne konferencelokale, hvor der afholdes møder og foredrag samt mindre solooptrædener. Samtidig var det vigtigt, at udstyret nænsomt kunne tilpasses de historiske lokaler på Hotel Saxkjøbing.

Løsning:

AV-Huset har leveret den komplette billed- og lydløsning til Hotel Saxkjøbing, hvor mest muligt AV-udstyr er skjult i respekt for de historiske omgivelser og æstetisk tilpasset de linjer, som arkitekten har valgt.
Lydløsningen er bygget op med to linearray højttalere på hver sin side af sceneåbningen. Højttalerne er valgt ud fra, at lyden skulle opleves ens i lokalet uanset, hvor man befinder sig og uden brug af yderligere højttalere. Til forstærkning af tale er valgt trådløse mikrofoner. Forstærker og automatmikser er med indbygget DSP, som indeholder alle nødvendige værktøjer, der tilsikrer en god lydoplevelse med minimal betjening.

Billeddelen består af en 7.000 lumen Panasonic projektor med HD signal. Løsningen er lavet som bagprojektion, hvor projektoren med Short Throw Lens er monteret inde på scenen og projekterer billedet fra motorlærredets bagside. Tab-tension motorlærredet er skjult over scenen med en afstemt billedstørrelse, der tilgodeser den maksimale betragtningsafstand i teatersalen. Lærredet kører op eller ned alt efter om projektoren tændes eller slukkes.

Hele AV-løsningen i teatersalen på Hotel Saxkjøbing betjenes fra et simpelt og intuitivt touchpanel.

Brug for råd til jeres AV-projekt?

Har I også brug for moderne AV-teknik i historiske omgivelser? Hos os er design og æstetik i fokus og vi er klar med råd og vejledning, så I kan få den helt rigtige løsning, der passer til lokalet. Kontakt os på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk.

Du kan læse mere om specialløsninger eller andre af vores av-løsninger.

Se flere hotelreferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.