Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen


Fuld integration af AV-løsning i nybygget luksus hostel.

Steel House Copenhagen er et moderne luksus hostel i centrum af København med over 1.000 sengepladser fordelt på 253 værelser, fitness, pool og bar. Det newyorker-inspirerede luksus hostel er en del af Arp-Hansen Hotel Group.

Opgave:

I forbindelse med ombygning af Dansk Metals tidligere hovedkvarter til det moderne luksushostel Steel House Copenhagen var ønsket en totalleverandør, der kunne stå for den fulde integration af AV-udstyr, centrallydanlæg, informationsskærme, biografløsning osv. med særlige krav til design, driftssikkerhed og brugervenlig betjening.

Løsning:

AV-Huset stod for det fulde AV-projekt med rådgivning, installation, programmering og indregulering i tæt samarbejde med Steel House Copenhagen og deres rådgivere.

Til AV-løsningen er valgt kvalitetsprodukter fra producenter som Arthur Holm, Panasonic, Onelan og Crestron – alt sammen tilpasset hostellets rå newyorker-stil og med skærme i store størrelser for den rigtige wauw-effekt. Fokus har desuden været på at lave løsninger, der er driftssikre 24/7 og nemme at betjene for gæster og personale.

Med i løsningen på Steel House Copenhagen indgår bl.a.:

Projektorløsning ved elevatorer med Panasonic laserprojektor i Full HD, Onelan player og skærmstørrelse med billedfelter på b176 x h110 cm.

Skærmløsning 98” monteret på bagvæg ved reception med et billedfelt på over 2 meter i bredden for at opnå den ønskede effekt.

Centralt lydanlæg i lobby, café, fitness og pool-område, som styres fra panel i lobby. Et fleksibelt og brugervenligt lydanlæg opbygget med Q-SYS netværkssystem og betjeningspaneler samt super forstærkere og højttalere fra QSC med rig mulighed for at ”spille op til dans”.

Check-in foregår via 12 Arthur Holm 22” Full HD touch skærme i specialdesignet bronzelook, der matcher den stilfulde designlinje på Steel House Copenhagen.

TV-løsning i TV-stue med 65” Samsung 4K Hotel TV med DVB Tuner.

Biografløsning med laserprojektion i Full HD og special optik, rammelærred med sort velourbeklædt kant og speciel projektionsdug. Lyden leveres via et komplet 7.1 Dolby Atmos Surround anlæg, hvor højttalere er integreret i vægge. Alt betjenes via Crestron / IPad i fast docking station planforsænket i væggen.

Se artikel fra ProAV magasinet om AV-løsningen på Steel House Copenhagen.

Totalleverandør af AV-løsning

Søger du også en totalleverandør, der kan stå for hele AV-projektet? Tag os med som rådgiver i opstarten af projektet. Efterfølgende står vi for både installation, programmering og indregulering af AV-løsningen med egne teknikere. Ved at tænke løsningerne ind fra starten opnås optimal udnyttelse af mulighederne.

Kontakt os på telefon 55774030 eller info@av-huset.dk og hør mere.

Læs mere om nogle af de forskellige av-løsninger, som vi bl.a. arbejder med.

Eller se flere referencer fra hotelprojekter.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.