Islev Kirke

Islev Kirke

Diskret og brugervenlig AV-løsning med god lyd og billede.

Islev Kirke blev indviet i 1970 og ligger i Rødovre.

Opgave:

I forbindelse med total renovering af Islev kirke ønskede menighedsrådet mulighed for at benytte kirkesalen til forskellige arrangementer, i stedet for de mindre lokaler som tidligere blev benyttet. Opgaven til AV-Huset lød: Den vante kirkegænger må ikke visuelt kunne opleve nogen form for synligt teknisk udstyr. Kort sagt skulle kirken både kunne vise et stort billede med en fornuftig lyd og nem betjening samtidig med at der ved almindelige gudstjenester ikke måtte være synlige spor af teknik.

Løsning:

Med et areal på 17×17 m og med 10 m til loftet valgte vi at ”gemme” alt udstyret oppe under loftet. Den store projektor blev skjult i kirkens store trækonstruktion, som er del af kirkens interiør. Til det store 3 m brede motorlærred valgte vi at placere to kraner oppe under loftet, som blev monteret i lærredets kassette.

Til lyddelen valgte vi at montere to Pan Beam aktive højttalere direkte i loftet. Højttalerne kan elektronisk kalibreres til at sprede lyden over store afstande. Dermed kunne vi nøjes med to mindre højttalere, som blev malet i samme RAL farve som loftet, så de ikke virker synlige.

Til at betjene udstyret valgte vi en Neets styring, som betjenes via en iPad. Med et tryk på iPad’en kører kranerne ned samtidigt med at lærredet ruller ned, projektoren tændes og anlægget starter op. På samme måde lukkes det hele ned igen med et tryk på iPad’en.

Hør mere om AV-løsninger til kirker

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os på telefon 55774030 eller på email info@av-huset.dk og hør om de mange AV-muligheder til kirker.

Du kan se mere om AV-løsninger til kirker som lydanlæg, specialløsninger eller rumstyring for nem betjening af AV-udstyret.

Vi tilbyder også leasing af AV-udstyr. Kontakt os for at høre mere om leasing.

Og husk at I kan leje professionelt av-udstyr og teknikere hos os, hvis I skal holde arrangementer, der kræver ekstra udstyr.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.