Det Nationalhistoriske Museum

Det Nationalhistoriske Museum


AV-udstyr til udstilling om Kronprins Frederiks liv

Det Nationalhistoriske Museum har til huse på Frederiksborg Slot i Hillerød. Museet fortæller 500 års danmarkshistorie gennem portrætter, historiemalerier, møbler og kunstindustri. I anledning af Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag kunne man opleve udstillingen ”H.K.H. Kronprins Frederik – Prins til Danmark”.

Opgave:

Udstillingen giver et godt billede af Kronprinsens liv gennem dragter og billeder med begivenheder og temaer som familie, uddannelse, militærtjeneste, bryllup, opgaver som tronfølger og personlige interesser som bl.a. sport, ekspeditioner og videnskab. Forskelligt AV-udstyr til billede og lyd skulle på en professionel og automatiseret måde være med til at formidle historierne under de forskellige temaer.

Løsning:

I AV-Huset er vi stolte af at have leveret og installeret samt programmeret og idriftsat, skærmvægge og AV-løsninger til museet og udstillingen.

Videomateriale og billeder fra Kronprinsens liv vises på elegante Full-HD LG skærmvægge med en kraftig lysstyrke på 700 nits og blot 1,8 mm kant. Video og lydmaterialet i de forskellige temaer i udstillingen afvikles via OneLan medieplayere.

Til retningsbestemt lydgengivelse er anvendt små diskrete højttalere fra Pan-Beam med en smal åbningsvinkel, så lyden ikke ”farer rundt” i lokalet.

Alt AV-udstyr er installeret for ”simpel” og automatiseret tænd/sluk betjening via Neets betjeningspaneler.

Dronning Margrethe stod for den officielle åbning, hvor også det nye portræt af Kronprinsen blev afsløret. Udstillingen var åben for offentligheden fra 25. maj til 2. september 2018 og blev besøgt af rigtig mange.

Skal vi også hjælpe jer?

Har I også brug for AV-udstyr til at understøtte formidlingen af jeres historie? Så kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk og hør om de mange muligheder teknologien i dag kan tilbyde.

Du kan læse mere om forskellige AV-løsninger, som vi arbejder med inden for bl.a. lyd og billede.

Se hvordan vi har hjulpet andre museer med AV-opgaver.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.