Informationscenter for Monumentet for Danmarks internationale indsats efter 1948

Informationscenter for Monumentet for Danmarks internationale indsats efter 1948


Elegante digitale skærmløsninger

Et nyt informationscenter er etableret i Kommandantgården i Kastellet i København. Det knytter sig til Monumentet for Danmarks internationale indsats efter 1948 og har til formål at fortælle historien og udbrede kendskabet til Danmarks internationale engagement siden 1948.

Kastellet er et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa. Det fungerer fortsat som en militær kaserne og arbejdsplads for det danske forsvar, men det er også åbent for offentligheden, hvor man kan gå rundt på voldene og mellem de gamle bygninger.


Foto: H. Holm

Opgave:

I forbindelse med etablering af det nye informationscenter ønskede forsvaret en elegant og stilren digital løsning, hvor publikum på touch skærme kan finde informationer på dansk og engelsk om internationale operationer og missioner, som Danmark har deltaget i siden 1948. Der skulle være stor fokus på holdbarhed, drift og brugervenlig betjening, da centeret er ubemandet. Desuden skulle udstyret passe ind i den generelle linje i informationscenteret og være baseret på drift 16 timer dagligt i alle ugens 7 dage.

Løsning:

AV-Huset har leveret og installeret den digitale løsning til informationscenteret, som har et udstillingsareal på 135 m2 fordelt på fem rum. Udstillingerne består primært af Multi-Touch skærme for høj betjeningssikkerhed i størrelser fra 21,5” liggende i designstandere og 42”, 65” samt 86” hængende på væggen i både vertikalt og horisontalt format.

Vi har valgt designproducenten Arthur Holm, hvis produkter – udover markedets ypperste kvalitet – udstråler elegance i sorte rammer eller sort hærdet glas. Nogle af skærmene er bl.a. monteret i stilfulde designstandere i sort glas med skjulte hjul, så de kan flyttes rundt. For afvikling af content anvendes media afspillere for touch gemt i standerne eller bag skærmene, så den samlede løsning fremstår elegant og uden synlige kabler i den historisk flotte Kommandantgård.

Skal vi også hjælpe med jeres AV-projekt?

Har I også en historie at fortælle med en udstilling, der skal kunne køre af sig selv? Lad os komme med et bud på, hvordan opgaven kan løses. Kontakt os på telefon 55774030 eller info@av-huset.dk.

Se også disse museumsprojekter, hvor vi har leveret AV-løsningen.

Fotos: H. Holm

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.