København Zoo

København Zoo


Driftssikre AV-løsninger til forskellige opgaver i parken.

København Zoo er en af Europas ældste zoologiske haver. Den ligger på Frederiksberg og har ca. 1,2 mio. besøgende om året.

Opgave:

Zoo ønskede en totalleverandør af AV-udstyr til deres mange og alsidige opgaver i parken. Nogle løsninger skulle fortælle dyrenes historie til de besøgende, mens andre skulle bruges til undervisning, konferencer og vejledninger. For Zoo var det vigtigt, at løsningerne var driftssikre og meget betjeningsvenlige. Samtidig havde de brug for en sparringspartner, så samspil mellem historie og udtryk blev fortalt så troværdigt som muligt.

Løsning:

AV-Huset har leveret AV-løsninger til København Zoo gennem mange år. Løsninger i haven strækker sig lige fra lydeffekter med tigerbrøl til professionelle auditorieløsninger. En del af løsningerne er informationsløsninger, som med lyd, billede og lys er med til at fortælle dyrenes historie på en måde, som er med til at gøre turen i haven spændende og informativ. Mange af løsningerne er custom-made, som er specielt designet i samarbejde med Zoo, så de passer ind i parkens miljø.

Brug for AV-hjælp?

Har I også brug for en totalleverandør af AV-løsninger til jeres attraktion eller projekt? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk for rådgivning og sparring om de mange muligheder.

Du kan se mere om de forskellige AV-løsninger, vi bl.a. arbejder med.

Se flere referencer fra museer og udstillinger.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.