Lille Næstved Skole

Lille Næstved Skole

Driftssikker og brugervenlig AV-løsning til auditorie.

Lille Næstved Skole er en folkeskole med knap 1.800 elever.

Opgave:

Lille Næstved Skole stod for at bygge deres gymnastiksal fra 1953 om til et auditorium, som kunne benyttes til deres stadig voksende behov for undervisning af større forsamlinger af både børn og lærere. Auditoriet var en vigtig del for den voksende skole med flere sammenlægninger i sigte. Derfor var driftssikkerhed og simpel betjening også nøgleord, men samtidig var der også behov for, at de ikke blev bremset af tekniske udfordringer.

Løsning:

Skolen har nu et smukt og fremtidssikret auditorium, som i dag bruges fra kl. 8-16 næsten hver dag. Teknikken bag løsningen blev en rumstyring fra Crestron, som styrer alle tekniske komponenter lige fra Tap tension lærred, lys, elektriske gardiner, linearray højttaler til projektor og trådløse mikrofoner.
Skolen har med et meget simpelt betjeningspanel mulighed for at vælge scenarier, så alt sker automatisk eller de kan styre de enkelte komponenter manuelt, hvis behovet skulle opstå.

Brug for hjælp med AV-udstyr til jeres auditorie?

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os og hør om de mange AV-muligheder til et auditorie.

Telefon: 55774030

E-mail: info@av-huset.dk

Se andre skolereferencer.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.