Svend Gønge-Skolen

Svend Gønge-Skolen

Multisal med AV-udstyr til mange forskellige formål.

Svend Gønge-Skolen ligger i Lundby og går op til niende klasse.

Opgave:

I forbindelse med ombygningen af en gammel gymnastiksal (Musik- og dramaværkstedet) ønskede skolen at kunne anvende salen til flere forskellige aktiviteter som foredrag, undervisning, idræt og teater. AV-løsningen skulle kunne løse opgaver i forbindelse med de forskellige aktiviteter med en billedløsning, lydanlæg samt styring, så AV-udstyret er nemt at betjene og kan benyttes hver for sig.

Løsning:

Løsningen blev en multisal med AV-udstyr, som kan benyttes til mange forskellige formål. I tæt samarbejde med skole og arkitekt blev nedenstående løsning sammensat.

Billedløsningen tager udgangspunkt i et motoriseret bagprojektionslærred, som er placeret på bagsiden af skørtet ind mod sceneområdet. Projektoren er placeret i elektrisk hejs og leveret med speciel optik for at lave det ønskede billedfelt fra den meget korte afstand inde fra scenen.

Lyddelen består af 2 vægmonterede højttalere samt 2 subwoofere monteret i væg mellem scene og sal. Linearray højttalerne gør det muligt, at levere samme lydtryk i hele dækningsområdet fra kun en enkelt højttaler. Herudover leveres der forstærker, trådløs hånd- og headset-mikrofon samt en digital mikser, som kan styres af et simpelt kontrolpanel.

Rumstyringen tager udgangspunkt i en Neets controller og et iRoom Panel, der gør anlægget simpelt at betjene. iRoom er monteret i væggen i en holder og rumstyringen kan betjene alle enheder for sig som projektor, lærred, lydanlæg, og mikrofoner.

Brug for hjælp med AV-udstyr til jeres multisal?

Har du et lignende projekt, som vi skal hjælpe dig med? Kontakt os og får en snak om mulighederne med en multisal.

Telefon: 55774030 eller email: info@av-huset.dk

Se et udpluk af AV-opgaver, vi har hjulpet andre skoler med.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.