Vordingborg Fri Fagskole

Vordingborg Fri Fagskole

Skærme, projektor- og videokonferenceløsninger til skole

Vordingborg Fri Fagskole blev etableret i 1904 som privat husholdningsskole. Gennem tiden har skolen gennemgået mange udviklende forandringer. I dag er Vordingborg Fri Fagskole en af de Fri Fagskoler i Danmark med fokus på kreativitet, sundhed og håndværk, der tilbyder undervisning og samvær med livsoplysning og demokratisk dannelse som de grundlæggende elementer.

Opgave:

Ved udbygning af skolen med undervisningslokaler og et stort fællesrum/multisal ønskede man en moderne billed- og lydløsning, som skulle være med til at skabe professionelle rammer for en varieret undervisning, møder og fælles arrangementer for op mod 300 deltagere. Fokus var på en brugervenlig og driftssikker løsning.

Løsning:

AV-Huset har stået for rådgivning, projektplanlægning, installation, test og idriftsættelse af store skærme i klasselokaler, projektorløsning og lyd i multisal samt videokonferenceløsning i møderum og klasselokale.

Projektorløsning i fællesrum/multisal

I den store multisal har vi installeret en lysstærk laserprojektor på 8.000 lumen med et 4 meter bredt Tab-Tension motorlærred, højttalere og trådløst mikrofonsystem. Forskellige enheder kan tilkobles via Bluetooth for gengivelse af lyd. Lyden kan live-sendes til alle klasselokaler, der støder op til multisalen, så disse lokaler bliver en integreret del ved anvendelse af salens AV-udstyr.

Laserprojektoren er vedligeholdelsesfri i 20.000 timer og monteret i et sikkerhedsbur på væggen, så vildfarende bolde osv. ikke beskadiger enheden. Hele løsningen styres via et 7” touch panel, som er placeret i et skab på væggen.

Lydanlæg i fællesrum/multisal

For ordentlig lyddækning i rummet har vi installeret forstærker, hvide højttalere på væggen og et trådløst mikrofonanlæg. Anlægget er suppleret med en digital mikser, der ud over at kontrollere lyden i multisalen også styrer input/output til de ønskede klasselokaler. Yderligere har vi etableret en Bluetooth modtager, som kan parres med mobiltelefon etc. Enheder som er tilsluttet, vil automatisk blive glemt ved frakobling således, at der kun kan afspilles fra én enhed ad gangen og en tidligere telefon ikke kan komme til at overtage. Derudover har vi etableret tilslutningsstik for 3,5mm minijack samt to XLR-stik, så instrumenter kan tilsluttes, når musiklærerne ønsker det.

Skærmløsninger i klasselokaler

I de seks klasselokaler har vi monteret 86” skærme i 4K, som styres via et betjeningspanel på væggen. Det er muligt at tilkoble og vise data både kablet og trådløst. Hvide højttalere er flot planforsænket i lofterne til både fuld dækning af lokal lyd fra præsentationer samt gengivelse af lyden fra multisalen, når lokalerne anvendes sammenlagt. Den simple betjening på væggen gør det muligt at vælge kilder og skrue op/ned for lyden i lokalet.

Skærmløsning til visning af medarbejderoversigt

En 4K professionel skærm i 43” med indbygget USB-player er monteret på væggen med en indbygget kalenderfunktion for tænd og sluk. Skærmen skal bruges til visning af medarbejderoversigt med billede og tilhørende tekst. Præsentationen starter automatisk op, når skærmen tænder. Skærmen er beregnet til at køre i op til 16 timer dagligt uden afbrydelse.

Videokonference i administrationens mødelokaler

I administrationens to mødelokaler har vi monteret skærme i størrelser 43” og 55”, som kan anvendes til både almindelige præsentationer og videomøder. Under skærmene er monteret en soundbar med indbygget kamera med kunstig intelligens, højttalere og retningsbestemte mikrofoner som videokonferenceløsning til online møder via fx Teams og Zoom. Løsningen er en hybrid løsning, hvor man medbringer sin egen PC (BYOD). Tilslutning for HDMI og USB er etableret i fuga underlag ved skærmen.

I et af klasselokalerne har vi ligeledes monteret en soundbar til videokonference under den 86” store skærm, således at dette lokale også kan benyttes til online møder.

Brugervenlig betjening

Alle løsninger tager udgangspunkt i en tilgængelig og brugervenlig betjening, så det er nemt for personale og elever at bruge AV-udstyret. Vi har valgt løsninger med en høj teknisk kvalitet og stor driftsstabilitet, så skolen er sikret en professionel løsning, der opfylder alle de ønskede behov.

Hør mere om AV-løsninger til skoler

Vil du vide mere om AV-udstyret, som vi har leveret til Vordingborg Fri Fagskole, eller høre om andre AV-løsninger til skoler, kan du ringe til os på telefon 55774030 eller sende en mail på info@av-huset.dk.

Du kan se andre referencer til skoler og videregående uddannelsesinstitutioner.

Vidste du, at AV-Huset er blevet godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70? Det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger trådte i kraft den 31. marts 2022. Læs mere om AV-Husets deltagelse i SKI aftalen om specialløsninger til det offentlige

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.