AV-teknik laver uhygge på Gisselfeld Kloster

AV-teknik laver uhygge på Gisselfeld Kloster


Bagprojektioner og uhyggelige lyde i slotskælder

AV-teknik kan bruges til mange ting. Som fx at vække spøgelser til live eller lave uhyggelige lydeffekter!

Opgave:

I skolernes efterårsferie inviterede Gisselfeld Kloster til uhygge i Slotskælderen. Opgaven gik ud på at lave en uforglemmelig oplevelse for gæsterne, der turde bevæge sig ned i kælderen.

Løsning:

I den kolde og mørke kælder fremkaldte vi spøgelser via optisk bedrag med bagprojektion og skræmte folk med diverse uhyggelige lydeffekter. Med bagprojektioner skød vi op på lærrederne bagfra således, at AV-udstyret ikke var synligt for publikum. Den skjulte AV-teknik var med til at gøre oplevelsen i Slotskælderen endnu mere intens.

Skal vi også løfte jeres arrangement til en uforglemmelig oplevelse?

Har du et arrangement eller en idé, hvor der er brug for AV-teknik og særlige effekter til at løfte oplevelsen? Vi er vant til at arbejde med alle mulige idéer og få dem lavet til spændende løsninger, der passer til det enkelte arrangement.

Tag fat i vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller send en email til info@av-huset.dk.

 Læs mere om vores udlejningsafdeling eller tag et kig på, hvordan de har hjulpet andre kunder med diverse opgaver.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.