Danish Nail Awards

Danish Nail Awards


Storskærm og teknisk support til award show

Danish Nail Awards er et show, hvor Danmarks bedste neglekunstnere bliver hyldet. Award showet blev for første gang afholdt i maj 2021 på Hotel D’angleterre med et begrænset publikum pga Corona.

Opgave:

I forbindelse med afviklingen af det nye award show ønskede arrangøren at leje store spritdispensere til at stå ved hotellets indgang. Men derudover viste der sig også et behov for en storskærm og mikrofoner i lokalet samt styring af al teknikken under showet.

Løsning:

For at mindske smitterisikoen og afholde et sikkert arrangement for showets deltagere, opstillede vi de elegante SafeGuard spritdispensere med en kapacitet på 10 liter ved hotellets indgang og ved siden af scenen.

Og efter en snak med arrangøren af showet, viste der sig også et behov for en storskærm i lokalet og vi supplerede med trådløse mikrofoner til værterne, talerstolsmikrofoner, lys til fotovæg samt teknisk support under showet med afvikling af lyd og billede. En storskærm var egentlig ikke en del af arrangørens oprindelige plan, men efter en snak om mulighederne, fik vi lavet en bagprojektionsløsning ved siden af scenen, hvor projektoren er skjult bag lærredet. På den måde fungerer lærredet som en storskærm og giver den helt rigtige wow-effekt til showet.

Som arrangør af et award show er der mange ting at gøre, så det blev hurtigt besluttet at overlade styring af al teknikken til os fra opsætning af udstyr, koordinering med optrædende kunstnere og afvikling af selve showet.

Det første award show for neglebranchen blev en stor succes og arrangøren var begejstret. Næste års show er allerede ved at blive planlagt.

”Vores award show var en kæmpe succes og vi er så glade. Men dette var ikke lykkedes uden jer. I har været guld værd og fået det hele til at køre. Vi er dybt taknemmelige og kan ikke takke AV-Huset nok. Tusind tak, I er for seje.”

Arrangør Toke Ørnfeldt Svensson, Danish Nail Awards

Brug for hjælp til et lignende arrangement?

Skal I holde et lignende arrangement? Med teknisk vejledning og professionel hjælp sørger vi for den perfekte afvikling af jeres show. Kontakt vores udlejningsafdeling på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk.

Se andre referencer fra udlejningsafdelingen eller læs mere om vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.