DLG landbrugsmesse

DLG landbrugsmesse


Skærme og lydanlæg til landbrugsmesse.

Opgave:

DLG afholder hvert år en to-dages landbrugsmesse (VækstForum) om svineproduktion og planteavl. Messen blev i år afholdt i Herlufmagle hallen med over 800 deltagere og bød på 30 faglige indlæg. Arrangøren havde således brug for storskærme og lyd i de to haller.

Løsning:

Til landbrugsmessen leverede og opstillede vores udlejningsafdeling to store projektorløsninger til foredragene i de to haller samt lydanlæg. På standene i hallerne blev opstillet 26 stk. 46” skærme og 1 stk. 80” skærm til produktpræsentationer, virksomhedsprofiler osv.

Brug for AV-udstyr til en messe?

Er du også i gang med at arrangere en messe? Og har du brug for god lyd og storskærme eller andet AV-udstyr til arrangementet? Kontakt AV-Huset på telefon 55774030 eller email info@av-huset.dk. Vi kommer forbi med professionel rådgivning, så vi kan finde det korrekte AV-udstyr til en perfekt afvikling af din messe.

Vi kan også tilbyde teknisk assistance under selve messen, så du ikke behøver tænke på teknikken, men kan koncentrere dig om alle de andre ting en messe kræver.

Du kan få mere information om vores udlejningsafdeling eller se flere udvalgte udlejnings-cases.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.