Japansk udstilling på KØS

Japansk udstilling på KØS


AV-udstyr understøtter kunstnernes værker med billede og lyd.

Opgave:

På KØS – museum for kunst i det offentlige rum – i Køge udstiller fire japanske stjerner fra den internationale kunstscene deres værker i udstillingen In your heart | In your city. Med værker og performances både udendørs på museets facade og forplads samt indendørs over to etager, er udstillingen en af de hidtil største i KØS’ historie. De fire kunstnere tilhører forskellige generationer og arbejder med udtryk fra performance over maleri til film og installationer. Udstillingen havde således brug for diverse AV-udstyr til at understøtte kunstnernes værker med billede og lyd.

Løsning:

På udstillingen er brugt alt fra tv-skærme, media players, lydhatte, projektorer til ONELAN løsning, der styrer billeder/videoer. I tæt samarbejde med kunsterne udarbejdede vores udlejningsafdeling forskellige løsninger, så kunstværkerne præsenteres på den ønskede måde – som f.eks. en special projektorløsning, hvor der projekteres i et vandspejl med flydende stearinlys i et sort fad.


I den store udstillingssal er opsat tv-skærme på sorte standere med media players, der viser kunstnernes film, mens lydhatte over skærmene fokuserer lyden kun til området omkring skærmene.

Med den megen teknik ønskede museet en nem løsning, hvor billeder og videoer starter selv uden personalet er indblandet. Her sørger skærme med ONELAN løsning for aktiv selvstart.

Kreativ brug af lejet AV-udstyr løfter opgaven

Har du også et arrangement eller en udstilling, hvor der er brug for leje af AV-udstyr og måske en innovativ tankegang til at løse opgaven? I AV-Huset har vi arbejdet med kreative AV-løsninger i mange år, så vi har både idéerne og erfaringen til at løse selv de mest “kringlede” opgaver.

Tag fat i os på telefon 55774030 eller mail info@av-huset.dk, så kommer vi gerne med et bud på, hvordan AV-udstyret kan løse din opgave.

Se flere udvalgte referencer på Udlejning.

Læs mere om vores udlejningsafdeling.

Det offentlige

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kommuner og offentlige institutioner. AV-Huset er godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Erhverv

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række små og store virksomheder. Fra opgradering af videokonferenceløsningen i det lille mødelokale til komplet AV-indretning af nyt domicil. Se et lille udsnit af udvalgte cases om AV-projekter for erhvervslivet. Se også vores referenceliste over danske virksomheder, som vi har leveret AV-løsninger til.

Export

AV-Huset har leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kunder i udlandet. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Folke- & efterskoler

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række folke- og efterskoler. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.

Hoteller

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret forskellige AV-løsninger til en lang række hoteller, hostels og kursuscentre. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases. Se også vores referenceliste over hoteller og konferencesteder i Danmark, som vi har leveret AV-løsninger til.

Kirker

Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række kirker, menigheds- og sognehuse. Vi lader moderne teknik mødes med klassisk arkitektur i de danske kirker. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Museer, udstillinger og underholdning

Vi leverer teknikken til gode oplevelser. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række museer, udstillinger og sportsklubber. Her kan du gå på opdagelse i udvalgte cases. Se også vores referenceliste over museer og udstillinger, som vi har leveret AV-løsninger til.

Udlejning

I AV-Huset klarer vi alle slags udlejningsopgaver fra store events til små arrangementer. Siden 1990 har vi udlejet AV-udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Her følger et lille udsnit af udvalgte cases.

Videregående uddannelsesinstitutioner

AV-teknologi løfter skolers undervisningsmiljø. Siden 1990 har AV-Huset leveret og installeret mange forskellige AV-løsninger til en lang række videregående uddannelsesinstitutioner. Her kan du se et lille udsnit af udvalgte cases.